• LIFE&STYLE

    Ο Χάρι Πότερ επιστρέφει με τέσσερα νέα βιβλία

    • NewsRoom


    Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου μυθιστορήματος του Χάρι Πότερ, όμως οι οπαδοί της σειράς εξακολουθούν να αποζητούν νέες ιστορίες για τον διάσημο μάγο και μάλλον οι «προσευχές» τους εισακούστηκαν.

    Η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τέσσερις νέες ιστορίες της μαγικής σειράς. Οι ιστορίες θα είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά έναντι 2,99 δολάρια η μία και θα κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο μέσω της ιστοσελίδας Pottermore της Ρόουλινγκ, που ασχολείται με το μαγικό σύμπαν του Χάρι Πότερ.

    Μέσω Amazon και Apple, οι φανατικοί του διάσημου ήρωα θα μπορούν να κάνουν προπαραγγελίες. Σύμφωνα με την Ρόουλινγκ, οι νέες ιστορίες θα επιστρέψουν τους αναγνώστες πίσω στον χρόνο και θα περιέχουν παραδοσιακά στοιχεία και τη μαγεία που υπάρχει πάντα στην καρδιά των ιστοριών του μικρού μάγου. Παράλληλα, θα περιέχουν πληροφορίες για τις γνώσεις που αποκτούν οι μαθητές της Σχολής Χόγκουαρτς ενάντια στις σκοτεινές δυνάμεις, τα φίλτρα, την αστρονομία.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι τις ιστορίες επιμελείται εικαστικά ο Ρόχαν Ντάνιελ Ίζον, καλλιτέχνης με έδρα το Λονδίνο που φημίζεται για τις σουρεαλιστικές και τρομακτικές εικόνες του.



    ΣΧΟΛΙΑ