• LIFE&STYLE

    Nomads: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου

    • NewsRoom


    Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό του Nomads, ωστόσο, λόγω μιας απώλειας έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα και έτσι δεν εμφανίστηκε στο αγώνισμα του τελικού. Λίγες ώρες μετά τη νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη στο ριάλιτι επιβίωσης, ο ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

    «Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει !Η εμπειρία του @nomadsant1 ,είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν. Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά, μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%.Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας ,καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη, καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%!

    Προσωπικά ,ύστερα από 11 εβδομάδες(τόσο διαρκεί το παιχνίδι),θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε ,τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής!
    #keepwalking #nevergiveup #nomads#nomadsant1 #lifeexperience #love#survival #nature #actors».

    View this post on Instagram

    Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του,άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει !Η εμπειρία του @nomadsant1 ,είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν.Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά,μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%.Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας ,καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη,καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%!Προσωπικα ,ύστερα από 11 εβδομάδες(τόσο διαρκεί το παιχνίδι),θελω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε ,τους συμπαίκτες μου που ειχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής! #keepwalking #nevergiveup #nomads #nomadsant1 #lifeexperience #love #survival #nature #actors

    A post shared by Christos Vasilopoulos (@vasilo1) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πένθος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο (video)

    ΔΕΙΤ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του Nomads (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ερωτευμένος άντρας: Δείτε τα σημάδια που δεν κάνουν λάθος



    ΣΧΟΛΙΑ