ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Nomads, όπου οι Λεμούριοι κέρδισαν ξανά τους Κροκόδειλους στο αγώνισμα επίλεκτων και έτσι ψήφισαν για να στείλουν ακόμα έναν παίκτη στη νέα ομάδα που θα δημιουργηθεί.
Στην ομάδα των επίλεκτων βρίσκονταν ήδη οι αρχηγοί της εβδομάδας, ο Mike και ο Μάριος Ακριβόπουλος, αλλά και οι Μαριάννα Καμαρωτάκη και Δημήτρης Μαρμαράς. Σε αυτή την ομάδα προστέθηκε την Κυριακή και ο Γρηγόρης Μόργκαν.
Μετά ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τους πέντε παίκτες που πέρασαν στην δεκάδα, χάρη στην ψήφο του κοινού: Δήμος Χαριστέας, Αλέξανδρος Σίαρς, Δήμητρα Αλεξανδράκη, Αθηνά Κωστοπούλου και Χρήστος Βασιλόπουλος, ενώ από το παιχνίδι αποχώρησαν οι: Δημήτρης Κουκουρίκης, Κάτια Τσόβγκαν, Άλεξ Καββαδίας, Δημήτρης Γιαλαμάς, Δημήτρης Κοργιαλάς.
Λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, ωστόσο, ο παρουσιαστής την έπεισε να το ξανασκεφτεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Χρυσάφι» στα πόδια τους: Πόσα πήραν οι πρώην Survivors για να μπουν στο Nomads;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαριάννα Καμαρωτάκη: Η πιο γυμνασμένη και δυναμική παίκτρια του Nomads
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι συμβαίνει με το εξώδικο Acun στον ΑΝΤ1 – Τι απαντά ο σταθμός του Αμαρουσίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Σερβία αλλάζει σελίδα βάζοντας τέλος στην εποχή του Βούτσιτς – Ιστορική τέταρτη θητεία για τον Λούλα στη Βραζιλία
- Μόνο τον μήνα Οκτώβριο δέχθηκαν επίθεση 28 πλοία – Συνολικά έχουν χτυπηθεί 113 πλοία στα Στενά του Ορμούζ από την έναρξη των εχθροπραξιών
- F1 ΗΠΑ: Νίκη Αντονέλι
- Φυγή προς τα μπρος για την κυβέρνηση μετά τα φάλτσα – Πως απαντάει στον Σαμάρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.