• LIFE&STYLE

    Νοέλ Κούτρα: Η κόρη γνωστού επιχειρηματία που έχει μαγέψει τα social media

    • NewsRoom

    Νοέλ Κούτρα


    Με τσέχικες ρίζες από τη μεριά της μητέρας της και ελληνικές από τη μεριά του γνωστού επιχειρηματία πατέρα της, η Νοέλ Κούτρα διαθέτει μία σαγηνευτική ομορφιά που μαγνητίζει τα βλέμματα. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας, το οποίο είναι και το μεγάλο της πάθος, ωστόσο από τα 15 της κιόλας εργάζεται ως μοντέλο.

    Ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του modelling, ύστερα από παρότρυνση φίλου της booker μοντέλων ο οποίος την έπεισε να εκμεταλλευτεί την εξωτερική της εμφάνιση προκειμένου και να βγάλει δικά της χρήματα.

    Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί εκδότες την φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους, αλλά η ίδια δυσκολεύεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό. Στα πλαίσια της δουλειάς της έχει ταξιδέψει στην Μπογκοτά και την Κολομβία.

    Μάλιστα, το 2017 ασχολήθηκε με την υποκριτική συμμετέχοντας στο νεο-βουκολικό, σκοτεινό φιλμ «Mandelion» του Αχιλλέα Γατσόπουλου δίπλα στην Τόνια Σωτηροπούλου και την Έρικα Μπίγιου.

    Μεγάλο όνειρο της Νοέλ είναι να γίνει μια επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας. Μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια στο oneman, είχε την ευκαιρία να δείξει τα σχέδιά της στην Patricia Ramirez, με την οποία έχει συνεργαστεί για την swimwear συλλογή της.

    Στόχος της είναι να δημιουργήσει τη δική της συλλογή ρούχων.

    Φωτογραφίζεται με άνεση τοπ μόντελ για μεγάλα ξένα περιοδικά, προκαλώντας το ενδιαφέρον διεθνών πρακτορείων που της προσφερουν δελεαστικά συμβόλαια συνεργασίας. Γερμανοί, Γάλλοι και Ιταλοί εκδότες τη φιλοξενούν συχνά στις σελίδες τους, αλλά η ίδια δυσκολεύεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα προκειμένου να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό.

    Νοέλ Κούτρα

    «Δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Τραβούσα, βέβαια, κάποια βλέμματα. Ποτέ, όμως, δεν το έπαιρνα σοβαρά. Ήμουν και παραμένω χαμηλών τόνων», έχει δηλώσει η ίδια.

    Νοέλ Κούτρα

    Στο παρελθόν δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στα καλλιστεία ομορφιάς, η ίδια ωστόσο την απέρριψε.

    «Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωγραφική και συγκεκριμένα οι προσωπογραφίες. Το κάνω για μένα, αλλά μελλοντικά, σε κάποια χρόνια, θα ήθελα να κάνω κάποια σχετική έκθεση. Ζωγραφίζω μόνο γυναίκες. Μου αρέσει το alien γυναικείο πρόσωπο. Τα μεγάλα μάτια. Τα σαρκώδη χείλη. Κάποιοι που έχουν πει ότι όντως ζωγραφίζω γυναίκες που μου μοιάζουν», έχει δηλώσει η Νοέλ.

    Νοέλ Κούτρα
    Νοέλ Κούτρα
    Νοέλ Κούτρα
    Νοέλ Κούτρα
    Νοέλ Κούτρα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έλλη Κοκκίνου: Σε γνωστό επιχειρηματία πούλησε τον παιδικό σταθμό που είχε στη Γλυφάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Levi Strauss: Από την πατέντα του 1873 στην αυτοκρατορία των 5 δισ. δολαρίων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Άννα Βίσση δεν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής



    ΣΧΟΛΙΑ