Την απόφαση να αποχωρήσει από την Αθήνα πήρε ο ηθοποιός Νίκος Παπαναστασίου, μετά την αυτοκτονία της κόρης του Εύας, τον Σεπτέμβριο του 2011.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο ηθοποιός ζει πλέον μόνος στην Αγόριανη (τον σημερινό Επτάλοφο), στις βορειοανατολικές πλαγιές του Παρνασσού, στην Φωκίδα.
Ο αγαπημένος ηθοποιός που έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία του 1980 δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την απώλεια της κόρης του. Η 22χρονη Εύα, η οποία έπασχε από βουλιμία, αποφάσισε να πάρει μεγάλη δόση από τα χάπια της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθούσε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να τη συνεφέρουν.
Ο Νίκος Παπαναστασίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, πλέον διαβάζει μπροστά από το αναμμένο τζάκι, κάνει ποδήλατο, πίνει καφέ στην πλατεία του χωριού και ενίοτε κάνει τζόκινγκ, αφού του αρέσει να αθλείται. Βγαίνει από το σπίτι του στο χωριό, προτιμώντας να ζει μία ήρεμη ζωή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πόρισμα ΓΕΕΘΑ – ΕΥΠ: Από τεχνική βλάβη η πορεία του θαλάσσιου drone στη Λευκάδα
- Πετρέλαιο: Άλμα άνω του 3,5% με φόντο τις απειλές Τραμπ κατά του Ιράν – Στα 109 δολάρια το Brent
- Πειραιάς: Στην προσαγωγή του 50χρονου συντρόφου της 24χρονης που έπεσε από μπαλκόνι προχώρησε η ΕΛΑΣ
- Ομόλογα: Παγκόσμιο selloff εκτοξεύει τις αποδόσεις – Φόβοι για νέο κύμα αυξήσεων επιτοκίων λόγω πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.