• LIFE&STYLE

    Νίκος Οικονομόπουλος: Τα βαριά συμπτώματα και πώς κόλλησε κορονοϊό στη Μύκονο

    • NewsRoom
    Νίκος Οικονομόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

    Νίκος Οικονομόπουλος


    Μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

    Ο δημοφιλής τραγουδιστής, ο οποίος δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, φαίνεται πως κόλλησε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο. Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίασε ήπια συμπτώματα και γι’ αυτόν τον λόγο έκανε το τεστ.

    Αφού βρέθηκε θετικός στον ιό, παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία του σε απλή κλίνη COVID σε νοσοκομείο.

    Τα συμπτώματα

    Συγκεκριμένα, ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφάνισε πνευμονολογικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή του. Το μεσημέρι της Πέμπτης έγινε γνωστό ότι μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό.

    Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρακολουθείται στενά από το ιατρικό νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ συνεχίζει να παρουσιάζει δύσπνοια και είναι εμπύρετος.

    O 37χρονος δεν έχει κάνει το εμβόλιο κατά της COVID-19, κάτι που φαίνεται να του «κόστισε», αφού επέλεξε να πάει στη Μύκονο, ένα νησί με σημαντική διασπορά κορονοϊού από την έναρξη της τουριστικής περιόδου έως και σήμερα.

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό

    Γιώργος Παπανδρέου: Η λαμπερή βάφτιση της εγγονής του στην Κρήτη (pics)

    Σπουδαία προσφορά από τους Αντετοκούνμπο: Στους πυρόπληκτους το 50% των εσόδων από το e-shop τους



    ΣΧΟΛΙΑ