• LIFE&STYLE

    Νίκος Χαρδαλιάς: Η κόρη του έγινε 19 – Η τρυφερή ανάρτηση, οι ευχές και η κοινή πόζα

    Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς με την κόρη του, Ιωάννα


    Μία ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, αφού η κόρη του, Ιωάννα είχε γενέθλια και έγινε 19 ετών.

    Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, ο οποίος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου μπαμπάς και κόρη πόζαραν χαρούμενοι μαζί με την γενέθλια τούρτα.

    Με τη δημοσίευσή του, ο κ. Χαρδαλιάς θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη του για τα γενέθλιά της, γράφοντας μία τρυφερή ευχή στην λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας.

    Πιο συγκεκριμένα, ο ευτυχισμένος πατέρας έγραψε: «Τι πιο όμορφο από το να βλέπεις την καρδιά σου, να μεγαλώνει και να χτυπάει έξω από το σώμα σου…. Χρόνια πολλά και καλά αστέρι μου! Να τα εκατοστήσεις κόρη μου, και μείνε όπως είσαι, μην αλλάξεις τίποτε Ιωαννάκι μου».

    Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα είναι η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά από τον πρώτο του γάμο με την Αργυρώ Μαστρανδρέου. Η 19χρονη, πλέον, κοπέλα είναι φοιτήτρια Νομικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει άλλη μία κόρη, τη μικρή Δήμητρα, με την σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, η οποία είναι αθλήτρια και γυμνάστρια.

    Η αδυναμία του κ. Χαρδαλιά στην οικογένειά του και τις κόρες του ειδικότερα είναι γνωστή και ο ίδιος πάντα φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα, παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις του, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

    Δείτε την τρυφερή φωτογραφία μπαμπά και κόρης που ανήρτησε ο υφυπουργός, με αφορμή τα 19α γενέθλια της κόρης του, Ιωάννας:



    ΣΧΟΛΙΑ