ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την 8η επέτειο γάμου τους γιορτάζουν, ο Νικόλαος Γλύξμπουργκ και η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίοι αντάλλαξαν γλυκές ευχές μέσω Instagram. Ο γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ανέβασε μία φωτογραφία της συζύγου του από την ημέρα του γάμου τους στις Σπέτσες.
Στη λεζάντα της εικόνας, έγραψε «8 χρόνια σήμερα από τότε που το ομορφότερο άτομο στον κόσμο με έκανε τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Ευτυχισμένη επέτειο @tatianablatnik! #ευλογημένος #γιαπάντα #ευγνώμων».
Από την μεριά της, η Τατιάνα ανέβασε και εκείνη μία φωτογραφία τους από την μεγάλη ημέρα και έγραψε, «Ευτυχισμένη επέτειο @skylightchaser! Αγαπώ που γελούσαμε στο ιερό και εξακολουθούμε να γελάμε, καθώς βαδίζουμε στη ζωή, πλάι-πλάι».
https://www.instagram.com/p/Bm6fvZDnTTH/?
https://www.instagram.com/p/Bm8FBemlGFY/?
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαρύ πένθος για τον Παύλο Γλύξμπουργκ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει το «Καφέ της Χαράς» – Το επιβεβαίωσε ο Χάρης Ρώμας (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παντρεύτηκε η Κατερίνα Στικούδη (pic)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές
- Sani/Ikos: Με τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης προχωρά η επένδυση 400 εκατ. στη Χαλκιδική
- Τέλος ο επίμονος πωλητής της Πειραιώς, όλα έτοιμα για Intralot, ο θρίαμβος του Τάνι, οι νέες περιπέτειες του «νταλαβεριτζή Δόκτωρα», η οργή στις Σπέτσες, τι συμβαίνει με τους εφοπλιστές Ιγγλέση, και το dinner party των Khoury
- Motor Oil: Σταθερά αναπτυξιακή πορεία- Επενδύσεις 500 εκ. το 2025
