• LIFE&STYLE

    NikkieTutorials: η πιο διάσημη make up artist αποκάλυψε ότι είναι transgender (video)

    • NewsRoom
    NikkieTutorials


    Η διάσημη γκουρού της ομορφιάς, είναι γνωστή στη Youtube κοινότητα με το όνομα «NikkieTutorials» και διαθέτει πάνω από 12,7 εκατομμύρια συνδρομητές.

    Ένα άκρως προσωπικό και πολύ διαφορετικό από τις συνηθισμένες αναρτήσεις της βίντεο ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον λογαριασμό της η Nikkie de Jager, κάνοντας μία μεγάλη αποκάλυψη που αφορούσε στην προσωπική της ζωή.

    Η 25χρονη make up artist, είναι μια διεμφυλική γυναίκα, η οποία είχε γεννηθεί σε λάθος κορμί.

    Όπως εξήγησε, προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη, καθώς διάφοροι αποπειράθηκαν να αποκαλύψουν πρώτοι το μυστικό της αλλά και επειδή η ίδια μόλις πριν από λίγο καιρό το αποκάλυψε στον αρραβωνιαστικό της.

    Στο βίντεο διάρκειας 17 λεπτών που πόσταρε εχθές, η 25χρονη αναφέρει: «Βρίσκομαι εδώ για να μοιραστώ κάτι μαζί σας. Πάντοτε ήθελα να το κάνω αυτό αλλά με τους δικούς μου όρους, φαίνεται όμως πως μου στερήθηκε αυτή η δυνατότητα. Σήμερα λοιπόν ανακτώ τη δύναμή μου και πρέπει να σας πω κάτι».

    Συνεχίζοντας, η NikkieTutorials επισημαίνει ότι ήθελε πάντοτε να είναι ο εαυτός της, χωρίς ταμπέλες. «Είναι όμως ώρα να βάλω στην άκρη τους δισταγμούς  και να γίνω πραγματικά ελεύθερη… Όταν ήμουν μικρή, είχα γεννηθεί σε λάθος κορμί, κι αυτό σημαίνει ότι είμαι transgender».

    «Είμαι η NikkieTutorials, είμαι η Nikkie. Είμαι εγώ. Δεν χρειαζόμαστε ταμπέλες. Αν όμως πρέπει να βάλουμε μια ταμπέλα σε αυτό που είμαι, τότε ναι, είμαι διεμφυλική. Σε τελική ανάλυση όμως είμαι ο εαυτός μου», προσθέτει η 25χρονη.

    Μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για τα παιδικά της χρόνια η Ολλανδή make up artist εξηγεί ότι αισθανόταν πάντοτε γυναίκα. Μάλιστα, η μητέρα όσο την εγκυμονούσε, πίστευε μέσα της ότι ήταν κορίτσι, γι’ αυτό και δεν προχώρησε στον υπέρηχο που δείχνει το φύλο του μωρού.

    «Από τα 6 χρόνια μου ντυνόμουν με κοριτσίστικα ρούχα και αισθανόμουν υπέροχα», σημειώνει, αποκαλύπτοντας ότι η φυλομετάβασή της ξεκίνησε στην ηλικία των 19 ετών, όσο είχε ενεργή παρουσία στο YouTube.

    Εκατοντάδες χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας αλλά και άλλων social media έσπευσαν να εκφράσουν τη στήριξή τους στην 25χρονη, συγχαίροντάς της για το θάρρος της να αποκαλύψει αυτήν την πτυχή της ζωής της. Το βίντεο του coming out της NikkieTutorials έχει ήδη συγκεντρώσει 16 εκατομμύρια views, με τον αριθμό να αυξάνεται κάθε ώρα που περνά…

    Δείτε το βίντεο που ανέβασε κάνοντας «coming out»:

    Δείτε το πρώτο βίντεο που ανέβασε η NikkieTutorials στο YouTube πριν από 11 χρόνια…



    ΣΧΟΛΙΑ