• LIFE&STYLE

    Next Top Model: H πανέμορφη κοπέλα που “τρέλανε” ακόμη και τον Άγγελο Μπράτη (video)

    • NewsRoom
    κριτες-next-top-model


    Το Greece’s Next Top Model έχει καθηλώσει τους θεατές και πλέον τους κρατάει μπροστά από την τηλεόρασή τους και τις Τρίτες (αφού θα προβάλλεται πια κάθε Δευτέρα και Τρίτη).

    Στο 5ο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη, ένα πρωτόγνωρο περιστατικό συνέβη. Όλοι οι κριτές ενθουσιάστηκαν πάρα πολύ με μία συγκεκριμένη κοπέλα και ίσως να πρόκειται για την πρώτη φορά που έκαναν τόσα αποθεωτικά σχόλια σε παίκτρια!

    Η κοπέλα που έκανε την κριτική επιτροπή να “παραλληρεί” από ενθουσιασμό ήταν η 22χρονη Χριστιάνα, η οποία δουλεύει ως επαγγελματίας μοντέλο και έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο της Μις Κρήτη το 2015 και Μις Αλβανία το 2016.

    Οι κριτές άρχισαν να τη “στολίζουν” με πολύ θετικά σχόλια και να μιλάνε όλοι μαζί, λέγοντας τα καλύτερα για την πανέμορφη Χριστιάννα. Εκθείασαν τα μαλλιά της, τα δόντια της, το σώμα της, ακόμη και τους καρπούς της.

    Η μεγάλη έκπληξη, βέβαια, ήταν ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος σπάνια ενθουσιάζεται και συνήθως κρατά μια πιο ψυχρή στάση απέναντι στις κοπέλες. Ο εν λόγω κριτής φάνηκε πως “ξετρελάθηκε” με τη Χριστιάννα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη όταν δεν ήταν μπροστά.

    «Μάτια, ευγένεια, σπαστά μαλλιά, ευγενική, βασικά φίλη μου, θέλω κι άλλη μία τέτοια ίδια», ανέφερε ο ίδιος! Φυσικά και όλοι οι κριτές την ψήφισαν θετικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: The Voice: Η 19χρονη που εντυπωσίασε τους κριτές με το «Bella Ciao»! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Style Rocks: Τι συμβαίνει με την Χριστίνα Παπαδέλλη; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Chanel: Μια επίδειξη που άφησε εποχή (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ