• LIFE&STYLE

    Τι αποκάλυψε η Νατάσα Καλογρίδη για τις κλίκες στο Nomads (video)

    • NewsRoom
    Καλογρίδη Νατάσα

    Νατάσα Καλογρίδη


    Στην εκπομπή Late Night του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκε η Νατάσα Καλογρίδη μετά την αποχώρησή της από το Nomads. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις κλίκες που έχουν δημιουργηθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και στις στρατηγικές που ακολουθούν οι παίκτες.

    «Ναι, κλίκες υπήρχαν», δήλωσε η Νατάσα Καλογρίδη, συμπληρώνοντας ότι, «Στρατηγική φαντάζομαι είχαν αρκετοί τύποι από το Nomads. Καλά κάνουν, η στρατηγική δεν είναι κάτι κακό. Δημιουργήθηκαν σχεδόν αμέσως, από την πρώτη εβδομάδα».

    Η πρώην παίκτρια μίλησε, ακόμη, για τους φιλικούς δεσμούς που ανέπτυξε με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Νίκο Αναδιώτη. «Ήρθαμε κοντά με τον Γιώργο και τον Αναδιώτη. Φαντάζομαι σου έχει συμβεί κι εσένα αρκετές φορές, ότι υπάρχει κάτι με κάποιους ανθρώπους που με το που τους βλέπεις κάτι σου… χτυπάει, βλέπεις την αλήθεια στα μάτια τους, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και δέσαμε κατευθείαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ είχα πρόβλημα με τα υπόλοιπα παιδιά».

    Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαυρίδης έχει γίνει “στόχος”, είπε: «Τι να πω εγώ γι’ αυτό; Να ρωτήσουμε τη Μαντώ, να ρωτήσουμε την Αποστολία, δεν γνωρίζω και δεν ήθελα να εμπλακώ σε όλη αυτή την κατάσταση, διότι δεν είναι του χαρακτήρα μου».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς είναι σήμερα η Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου του 3, 2, 1 (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε πώς ήταν οι παίκτριες του My Style Rocks πριν τις πλαστικές (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads- ANT1: Η μονομαχία, η αποχώρηση και…ένας παίκτης στη θέση του παρουσιαστή!



    ΣΧΟΛΙΑ