F

LIFE&STYLE

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 27 Μαΐου)

ζώδια


Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

Κριός
Σήμερα θα νιώθεις αρκετή πίεση αλλά δεν πρέπει να υποκύψεις με τίποτα σε αυτήν την κατάσταση. Απόφυγε κάθε βιαστική απόφαση γιατί ρισκάρεις να ανακατέψεις και τις καταστάσεις που φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά. Θα δώσεις τέλος σε ό,τι σε εμποδίζει και θα κάνεις νέο ξεκίνημα, με περισσότερη οργάνωση αυτή τη φορά. Όπως κι αν έχει, διατήρησε μια ψύχραιμη στάση και μην παρασύρεσαι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου και να κάνεις πράγματα που σας ευχαριστούν και τους δύο. Κράτησε αυτόν τον τομέα της ζωής σου προστατευμένο για να σου προσφέρει σήμερα ευχάριστες στιγμές. Μην γκρινιάζεις για λεπτομέρειες γιατί θα χαλάσεις το σημερινό σας βράδυ χωρίς πραγματικό λόγο. Εάν είσαι μόνος, άφησε την προσωπικότητά σου να κάνει το ερωτικό της θαύμα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και όλα σου τα σχέδια αρχίζουν να υλοποιούνται. Προσοχή σε συνεργασίες ή συμφωνίες που προκύπτουν και χρειάζονται αρκετή σκέψη. Τα οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν ίσως παραπάνω απ’ ό,τι πρέπει. Προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει. Απόφυγε τα μπερδέματα και μείνε πιστός στο πρόγραμμα σου, χωρίς να δελεάζεσαι από οικονομικές προτάσεις.

Ταύρος
Μπορεί μέσα στη γενικότερη αναστάτωση που επικρατεί στη ζωή σου να μην το καταλαβαίνεις, αλλά αυτή η περίοδος δε είναι καθόλου κακή για το ζώδιο σου, προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα επαγγελματικά σου και ίσως προκύψει κάποια αύξηση ή ακόμη και προαγωγή. Μην ενθουσιάζεσαι όμως υπερβολικά, γιατί μπορεί να κάνεις λάθη και να πέσεις σε παγίδες. Συνέχισε να είσαι σε καλή διάθεση και όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή, καλό θα είναι να βρεις το χρόνο αλλά και τη διάθεση να μιλήσεις με το σύντροφό σου και αν υπάρχουν ζητήματα που σε προβληματίζουν να προσπαθήσεις να τα λύσεις μαζί του με όμορφο και ήρεμο τρόπο. Εσύ που βαδίζεις χέρι χέρι με την μοναξιά σου κάτι καλό θα εμφανιστεί στην ζωή σου και θα σε ανανεώσει.

Επαγγελματικές
Μην αφήνεις τη δουλειά σου να σε κυριεύει. Βάλε ένα μέτρο και μην το παραβείς ό,τι κι αν γίνει. Τα οικονομικά σου είναι μέσα στα πράγματα που σε αγχώνουν, αλλά σύντομα θα βελτιωθούν αισθητά.

Δίδυμοι
Κοπιάζεις πολύ για να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο, χωρίς όμως να βλέπεις ουσιαστικά αποτελέσματα. όσο κι αν δε το πιστεύεις είσαι πολύ κοντά στο να τα καταφέρεις, γι’ αυτό μην παραιτείσαι και τα αφήσεις όλα να πάνε χαμένα. Ορισμένες παλιές υποθέσεις σου δεν έχουν κλείσει με τον τρόπο που θα έπρεπε κι αυτό μέσα σου σε ενοχλεί. Κάνε τώρα ό,τι δεν έκανες τότε, καθώς ποτέ δεν είναι αργά.

Αισθηματικές
Στη σχέση σου επικρατεί ηρεμία και αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ καλά. Χρειάζεσαι χαλάρωση και λίγη ρομαντική ατμόσφαιρα και το σημερινό βράδυ θα την απολαύσεις στο έπακρο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου πρέπει να το πάρεις απόφαση ότι χρειάζεται και από εσένα κάποια προσπάθεια για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε μια πολύ καλή φάση και πραγματικά δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για τίποτα. Τα έχεις καταφέρει περίφημα και αυτό φαίνεται από την συμπεριφορά που έχουν απέναντι σου οι προϊστάμενοι και οι συνάδελφοι σου. Απόφυγε να υπογράψεις συμφωνίες που θέλουν περισσότερη σκέψη στη δουλειά σου και βάλε ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσα περισσότερα μπορείς τώρα που έχεις καλή διάθεση Απομένει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου για να μπορέσεις να κάνεις όλα όσα θέλεις και απαιτούν χρήματα.

Καρκίνος
Η ημέρα θα είναι αρκετά δυναμική και εσύ θα είσαι γεμάτος αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Τα πράγματα γύρω σου κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, οπότε και οι δικές σου αντιδράσεις πρέπει να είναι το ίδιο γρήγορες, ώστε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Θα δείς αρκετά πράγματα να στρώνουν και θα νιώθεις όλο και πιο σίγουρος για τις επιλογές που έχεις κάνει μέχρι τώρα. Με την καλή διάθεση που έχεις μπορείς να ανταπεξέλθεις σε αρκετές καταστάσεις και να λύσεις ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα και να κάνεις μια ρομαντική έκπληξη στο σύντροφό σου, για να ανανεώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Οι διαφωνίες που μπορεί να έχεις με τον σύντροφο σου για πρακτικά θέματα του σπιτιού μπορούν να λυθούν αν υιοθετήσεις μία γλυκιά συμπεριφορά απέναντι του και προσπαθήσεις να μην διεκδικείς με απόλυτο τρόπο όλα όσα θέλεις. Αν είσαι μόνος, η παρουσία σου απόψε δε θα περάσει απαρατήρητη. Απόλαυσε τα φλερτ που θα προκύψουν. Στο χέρι σου είναι να τους δώσεις μία ευκαιρία!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος για άγχος. Απόφυγε τις οικονομικές συμφωνίες και κοίταξε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Αυτό θα διώξει μεγάλο μέρος της πίεσης που νοιώθεις. Οι ανώτεροι σου σου εκφράζουν τον θαυμασμό τους αλλά την δεδομένη στιγμή δεν δύνανται να αυξήσουν το μισθό σου. Κάνε υπομονή και θα έρθει και αυτό με την σειρά του.

Λέων
Σήμερα θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο με το παρελθόν! Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις βιαστικές κινήσεις… Ίσα – ίσα θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα. Μη φερθείς με τίποτα επιπόλαια και βιαστικά, και θα βγεις κερδισμένος. Απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και δώσε την ευκαιρία σε όσους σε νοιάζονται να σε βοηθήσουν. Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις αναμένεται να βελτιώσουν πολύ τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, επειδή εσύ αλλάζεις τη στάση σου και τον τρόπο αντιμετώπισης της σχέσης σου. Μπορείς λοιπόν να δεις τα ευεργετικά αποτελέσματα αυτής της εξέλιξης. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη και θα πείσεις τον σύντροφο σου να ακολουθήσει τις δικές σου επιθυμίες. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες, μιας και η γοητεία σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύσετε τα άτομα που επιθυμείτε.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου αξιοποίησε κάποιες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το επαγγελματικό τέλμα, στο οποίο βρίσκεσαι τον τελευταίο καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή φάση, αλλά και σε λεπτή ισορροπία. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και το επιπλέον άγχος που μπορεί να σου προκαλέσουν.

Παρθένος
Οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και είναι λογικό να έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Απόφυγε να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις. Αν δείς ότι πιέζεσαι, πάρε το χρόνο σου ώστε να ηρεμήσεις και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου. Έπειτα, φρόντισε με ψυχραιμία και συγκέντρωση να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου και να είσαι χαλαρός.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ίσως θα πρέπει να χαλαρώσεις και να μη δώσεις σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που σε προβληματίζουν, όσον αφορά τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Για εσένα που κυνηγάς την ευτυχία σε συμβουλεύω να ανοίξεις τα μάτια σου, και ειδικά αν είσαι μόνος σου, ρίξε το έξω με την παρέα που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα. Βρες χρόνο να σκεφτείς κάποια πράγματα, χωρίς απαραιτήτως να σε πάρει από κάτω γιατί γύρω σου μπορεί να είναι η γνωριμία που επιθυμείς αλλά λόγω πίεσης και άγχους να μην την βλέπεις.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε καλή φάση και με αρκετές υποχρεώσεις να έχουν μπει σε σειρά. Φρόντισε κάποια έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν και μην αγχώνεσαι άδικα. Με λογική σκέψη και οργάνωση, όλα μπορείς να τα καταφέρεις .Τα οικονομικά σου αρχίζουν να σταθεροποιούνται. Φρόντισε να μην τα ξανά ανισορροπήσεις!!!

Ζυγός
Είναι κάποια θέματα με τα οποία απέφευγες μέχρι τώρα να ασχοληθείς αλλά τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αποστασιοποιηθείς λίγο από το κοινωνικό γίγνεσθαι, να σκεφτείς τι πραγματικά θες και να αναθεωρήσεις τις μεθόδους σου, προκειμένου να το αποκτήσεις. Σε αυτές τις κινήσεις θα βρεις συμμάχους από το οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον. Μην το παρακάνεις όμως με την εσωστρέφεια, καθώς πρέπει να επιστρέψεις γρήγορα στην πραγματικότητα και να μη χάσεις τις εξελίξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε όλη την καλή σου διάθεση για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι δε χρειάζεσαι τίποτε άλλο για να νιώσεις χαρούμενος. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, Οι συνθήκες είναι καλές και θα νιώσεις βλέμματα θαυμασμού να σε συντροφεύουν απόψε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου χρειάζεται οργάνωση, κάτι που έχασες τις προηγούμενες μέρες και σε έχει βγάλει από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και θα τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που σε πιέζουν. Μην κάνεις περιττά έξοδα και μην κλείσεις σήμερα οικονομικές συμφωνίες.

Σκορπιός
Καλό είναι σήμερα να ετοιμαστείς κατάλληλα για μια δύσκολη μέρα. Σου πέφτουν πολλές υποχρεώσεις, οικογενειακές δυσκολίες και έκτακτες καταστάσεις που θα σε αποσυντονίσουν. Φρόντισε στο εξής να μην παραμερίζεις τα ζητήματά σου, αλλά να τα λύνεις στην ώρα τους. Περιόρισε την επιπολαιότητα και τον αυθορμητισμό σου, για να μην οδηγηθείς σε λάθος μονοπάτια και αποφάσεις. Μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Ίσως χρειαστεί λίγη παραπάνω προσπάθεια από μέρους σου, αλλά η απογοήτευση δεν θα σε βοηθήσει. Αυτό είναι σίγουρο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σου. Εάν είσαι μόνος, κάνε την κίνησή σου σήμερα, γιατί δύσκολα θα σου αντισταθεί κανείς. Σου χρειάζεται… Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, να περιμένετε μία είδηση που αφορά άτομο του παρελθόντος.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Μην σε παίρνει από κάτω και κάνε ό,τι μπορείς για να μην ξοδεύεις άσκοπα έτσι θα βρεις λύσεις σε όλα τα ζητήματα.

Τοξότης
Η ημέρα θα είναι κάπως κουραστική για εσένα και αυτό δε διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία με τους γύρω σου, οπότε φρόντισε να μην προβείς σε συζητήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν διαφωνίες και εντάσεις. Βρες χρόνο να ασχοληθείς με την υγεία σου και την ξεκούραση σου. Να είσαι ψύχραιμος σε κάθε περίπτωση και να διατηρείς διπλωματική στάση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή περνάς μια όμορφη φάση, με κατανόηση και αγάπη να κυριαρχούν στο δεσμό σου. Κράτησε τη θετική σου διάθεση και απόλαυσε το σημερινό βράδυ με το σύντροφό σου. Καλό είναι να του εκφράσεις την ευγνωμοσύνη σου και ανταπόδωσε του το με κινήσεις που φανερώνουν την αγάπη σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να εισβάλλει την ζωή σου, φρόντισε νά βγεις με αγαπημένους φίλους, όλο και κάποιον ή κάποια θα δουν τα ματάκια σου.

Επαγγελματικές
Οι ιδέες σου σήμερα θα είναι προσοδοφόρες και οι ανώτεροι σου θα τις εκμεταλλευτούν δεόντως για να αυξήσουν τα έσοδα τους. Βγάλε τη δυναμική σου πλευρά και δείξε τις ικανότητές σου στη δουλειά σου, με αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σου κατάσταση. Μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες αγορές όσο και αν το επιθυμείς. Κλείσε τώρα τις εκκρεμότητες που έχεις για να μην σε αγχώσουν περισσότερο στο μέλλον. Προσοχή στα έξοδά σου, γιατί η μέρα δεν προσφέρεται για οικονομικά ανοίγματα.

Αιγόκερως
Η μέρα θα είναι αρκετά ήρεμη. Αξιοποίησέ το αυτό και βρες την ευκαιρία να βάλεις σε τάξη κάθε ζήτημα που κωλυσιεργούσε και σε άγχωνε. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, θα κρίνεις εκ νέου ορισμένα πρόσωπα και στο εξής θα είσαι πιο επιφυλακτικός. Ξέρεις πλέον πού βαδίζεις, έχοντας απόλυτη συναίσθηση του τι γίνεται γύρω σου και αυτό σε βοηθάει να είσαι χαλαρός. Μην αφήσεις να σε παρασύρουν άνθρωποι που δεν είναι τόσο αποφασιστικοί.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου συνεχίζουν τη θετική τους πορεία και ειδικά σήμερα θα νιώθεις πολύ καλά και αυτό θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά στο σύντροφό σου. Μην αφήσεις το άγχος και, τα προβλήματα της δουλειάς σου, να μπουν ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα μέρη που κινείσαι αλλά και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι;

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια, αλλά με τις ικανότητες που έχεις εύκολα θα λύσεις σήμερα οποιοδήποτε πρόβλημα έχεις να αντιμετωπίσεις. Κάπως έτσι πρέπει να λύσεις και το πρόβλημα των οικονομικών σου, που εξακολουθεί να σε αγχώνει. Ειδικά τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή για να μην ξεφύγεις πάλι.

Υδροχόος
Επειδή δεν θα μπορέσεις να τα κάνεις όλα σήμερα, βάλε έναν καλό προγραμματισμό και κινήσου με ψυχραιμία για να μπορέσεις να ξεμπερδεύεις με όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα μπορείς. Μέσα σε αυτό το άκρως θετικό κλίμα, θα διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και θα υιοθετήσεις άλλες τακτικές, πιο αποτελεσματικές. Μην αμφιβάλλεις στιγμή για τις κινήσεις σου, καθώς με την βοήθεια των πλανητών στο σύνολό τους, δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο λάθους ή αποτυχίας. Αυτή η τακτική θα σε αποσυμφορήσει αρκετά.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, ο σύντροφός σου σου δείχνει την αγάπη του με κάθε δυνατό τρόπο και εσύ από τη μεριά σου μπορείς να απολαύσεις ένα πολύ ερωτικό βράδυ. Σε κάθε περίπτωση δείξε την συναισθηματική σου πλευρά και γίνε όσο πιο ρομαντικός μπορείς. Αλλά και για όσους είστε μόνοι, το να σκεφτείτε τι θέλετε θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο… Μην το καθυστερείτε, γιατί έτσι θα στρώσετε το δρόμο για την ερωτική σας αποκατάσταση.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου πάνε καλά και μπορείς να αισιοδοξείς για ένα καλύτερο μέλλον. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια σειρά και σου διώχνουν το άγχος που νιώθεις. τα οικονομικά σου, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις βάλει και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Σήμερα που τα πράγματα στη ζωή σου είναι πιο χαλαρά, αφιέρωσε χρόνο σε φιλικά και οικεία πρόσωπα που αντιμετωπίζουν προβλήματα και χρειάζονται τη βοήθεια και τη στήριξή σου. Αν κάπου αισθανθείς πίεση, μην πτοηθείς. Έχεις τη δυνατότητα και την υποχρέωση να σταθείς δίπλα τους, όσο κι αν κάποιες στιγμές νιώθεις ότι κουράζεσαι. αλλά μην το βάλεις κάτω από κάποια μικρά εμπόδια που θα παρουσιαστούν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφο σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να εξελιχθεί σε μια νέα αρχή για τη σχέση σου. Εσύ που πορεύεσαι μόνος σου, ανοίξου λίγο στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν σήμερα, γιατί οι πιθανότητες να σου βγει σε καλό είναι πάρα πολλές… Τον έρωτα που ονειρεύεσαι θα τον συναντήσεις το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύπτει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Ζήτησε την γνώμη των συναδέλφων σου και μην διστάσεις να την ακολουθήσεις αν το μυαλό και η κρίση σου σε μπερδεύουν. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα και μπορείς να ελπίζεις σε καλύτερες μέρες.

Πηγή: Tlife.gr


ΣΧΟΛΙΑ