• LIFE&STYLE

    Ξεχάστε την Αντζελίνα Τζολί: Αυτή είναι η νέα Λάρα Κροφτ (pics)

    • NewsRoom
    Λάρα Κροφτ


    Όλοι γνωρίζουν την Λάρα Κροφτ και την ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το “Tomb Raider”, όπως και το ότι συνυφασμένη με τον ρόλο αυτό είναι φυσικά η Αντζελίνα Τζολί.

    Όμως, πλέον, ο καθένας θα πρέπει να ξεχάσει την όμορφη πρώην γυναίκα του Μπραντ Πιτ καθώς τον ρόλο αυτό θα κοσμεί από εδώ και πέρα η βραβευμένη με Όσκαρ β΄γυναικείου ρόλου, Αλίσια Βικάντερ.

    Λάρα Κροφτ

    Η Σουηδέζα, η οποία στο παρελθόν έχει υποδυθεί την Δανή ζωγράφο, Γκέρντα Βέγκενερ, με μακριές τουαλέτες, στο εποχικό δράμα «Το κορίτσι από τη Δανία», πρέπει πλέον να ενσαρκώσει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, όπου θα πάρει τσεκούρι, τόξο, βέλη, θα κινηθεί στις λάσπες και θα ξεκινήσει να αναζητά νέες περιπέτειες.

    Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας, Ρόαρ Ούτχαγκ αποκάλεσε τη νέα Λάρα Κρόφτ «εξαιρετική» και έχει υψηλές προσδοκίες από αυτήν. Μάλιστα, η εταιρεία Warner Bros αλλά και η ίδια η ηθοποιός αποκάλυψαν ήδη τις πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2018.

    https://twitter.com/aliciavikandel/status/846406272614371328

    Η νέα ταινία αφηγείται τις περιπέτειες της Λάρα Κροφτ όχι μόνο σε επίπεδο δύναμης και φυσικής κατάστασης αλλά και ανθρωπιστικής ευαισθησίας. Σε ό,τι αφορά την πλοκή της ταινίας, η Λάρα αναζητά τον πατέρα της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του, στις ακτές της Ιαπωνίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το εμπορικό τρίγωνο της Αθήνας αλλάζει: Δύο νέοι πεζόδρομοι «γεννιούνται»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 25 καλύτεροι προορισμοί του 2017 από το Tripadvisor – Ποια μέρη της Ελλάδας βρισκονται σε αυτούς

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει αύριο από το Survivor (video)



    ΣΧΟΛΙΑ