• LIFE&STYLE

    Τζόκερ: Έγινε εκατομμυριούχος με 11 ευρώ – Στις Σέρρες ο μεγάλος υπερτυχερός (pics)

    • NewsRoom
    τζόκερ


    Είχε έμπνευση και είδε τη ζωή του να αλλάζει για πάντα με μόλις 11 ευρώ!  Ο λόγος για τον μεγάλο νικητή της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ που κέρδισε, τα 2.534.889 ευρώ της πρώτης κατηγορίας. Το χρυσό δελτίο παίχτηκε στις Σέρρες και κόστισε μόλις 11 ευρώ.

    Σημειώνεται ότι ήταν τυποποιημένο σύστημα και κατατέθηκε στο πρακτορείο της Δήμητρας Τσίντσιου στην οδό Αμύντα 1. Ο παίκτης συμπλήρωσε μόνος τους αριθμούς και η τύχη του χαμογέλασε. Λίγες ώρες αργότερα έμαθε τα ευχάριστα και έζησε πιθανότατα την πιο χαρούμενη νύχτα της ζωής του. Το φετινό Πάσχα θα τον βρει μακριά από τα άγχη της οικονομικής κρίσης, με τα σενάρια για την ταυτότητά του να δίνουν και να παίρνουν. Σε πελάγη ευτυχίας και ιδιοκτήτρια του πρακτορείου που όπως λέει ακόμα δεν γνωρίζει την ταυτότητα του νέου εκατομμυριούχου.

    Στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε 1 τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των 182.639,23 ευρώ. Το δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Θεσσαλονίκης και κόστισε 6 ευρώ. Ούτε σε αυτή την περίπτωση έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του νικητή. Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ (1799) είναι οι εξής: 43,12, 10, 29, 30 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δίαιτα: Τι πιθανότητες έχετε να την χαλάσετε κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι (ποσοστά)

     



    ΣΧΟΛΙΑ