• LIFE&STYLE

    Τα γυμνά οπίσθια σε συνδυασμό με την Ελλάδα ξεσηκώνουν το Instagram (pics)

    Instagram


    Μία πανέξυπνη ιδέα φαίνεται πως είχε μία παρέα ανθρώπων που δημιούργησε τον λογαριασμό “Cheeky Exploits” στο Instagram, έχοντας καταφέρει να αποκτήσει πάνω από 252 χιλ. ακόλουθους.

    Μάλιστα, οι ακόλουθοί του, δεν μπορούν να περιμένουν την ώρα της επόμενης ανάρτησης τους. Τι τους έχει κάνει τόσο πετυχημένους; Ο εξαιρετικός συνδυασμός δύο… συστατικών που τραβάνε χωρίς δεύτερη σκέψη το κοινό. Τα μαγευτικά τοπία και φυσικά… τα γυμνά οπίσθια.

    Μπορεί αυτά τα δύο να μην συνδυάζονται, αλλά η μίξη τους, έχει απογειώσει τον λογαριασμό που έχει ως hashtag το #cheekyexploits. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ιδέα αυτή να αρέσει και στους τουρίστες, που ποζάρουν σε διάφορα τοπία με τα οπίσθια γυμνά.

    Φυσικά, δεν θα μπορούσε η μόδα αυτή να λείπει από την χώρα μας, αφού υπάρχουν φωτογραφίες με γυμνά οπίσθια και φόντο τα μαγευτικά νησιά μας.

    Μερικά παραδείγματα υπάρχουν από την Ζάκυνθο, την Σαντορίνη, την Κρήτη, όπου τα γυμνά οπίσθια των τουριστών και οι παραλίες, γίνονται ένα και εξυμνούν τις δύο ομορφιές, την φύση και τον άνθρωπο.

    Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες:


    Βέβαια, οι φωτογραφίες δεν είναι μόνο από την Ελλάδα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στη Σκιάθο με την εντυπωσιακή θαλαμηγό του ο εμίρης του Κατάρ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το twitter πανηγυρίζει την έξοδο στις αγορές – Απολαυστικά σχόλια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το «θωρηκτό» που αγόρασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος κλέβει την παράσταση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ