• LIFE&STYLE

    Survivor: Σαρώνει ακόμα ο “τυφώνας” Ντάνος – Τι γίνεται με τις αλλαγές του ΣΚΑΪ (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για προβολή του Survivor και Πέμπτη – Παρασκευή, όλο το φανατικό κοινό είχε μια αγωνία για το τι θα προβάλλεται και αν θα αξίζει να βλέπει και αυτές τις ημέρες το ριάλιτι.

    Τελικά, τουλάχιστον με αυτό που έδειξε το κανάλι χθες βράδυ, τα έκτακτα αυτά επεισόδια, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επανάληψη των καλύτερων στιγμιοτύπων της εβδομάδας, αλλά φυσικά και και ένας τρόπος να οδηγείται με ενδιαφέρον ο τηλεθεατής στο X -Factor.

    Όμως, ο προβληματισμός είναι έντονος, καθώς υπάρχει ο μεγάλος φόβος να κουραστεί το κοινό από την συνεχόμενη προβολή του παιχνιδιού και να μην αρχίζει να… του λείπει, περίμενοντας ανυπόμονα όπως μέχρι χθες, από Τετάρτη μέχρι Κυριακή. Μένει να δούμε αν τελικά θα επιμείνει σε αυτό το πλάνο το κανάλι.

    Ο Ντάνος, πάντως, δεν σταματάει να αναγκάζει τους άλλους να μιλούν για τον ίδιο, ακόμα και αν έχουν αποχωρήσει από το νησί και έχουν γυρίσει στην Ελλάδα.

    Μαζί με το γεγονός ότι υπάρχει και ένα έξτρα ενδιαφέρον για τους παίκτες που γύρισαν, αφού όλοι περιμένουν συνεντεύξεις και αποκαλύψεις, η επιρροή του Ντάνου σχεδόν σε όλους κλέβει την παράσταση και δημιουργεί έξτρα αγωνία στο τι θα πει ο καθένας στην τηλεόραση.

    Για παράδειγμα, η κόντρα Χανταμπάκη – Παπαδοπούλου ακόμα βρίσκεται στην ατμόσφαιρα. Μετά την αλληλοεξόντωση στο παιχνίδι, ο θόρυβος δεν έχει κοπάσει ακόμη, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι βρίσκονται στην Αθήνα. Κανένας δεν δείχνει να ξεχνάει.

    Ήδη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, έριξε διάφορες σπόντες και άφησε διάφορα υπονοούμενα για τον Χανταμπάκη και τη συμπεριφορά του, τόσο απέναντι της, όσο και απέναντι στον Ντάνο. Άλλωστε, ο Ντάνος, η Ειρήνη και ο Σπαλιάρας, μόνο, βγήκαν εκτός κλίκας και έτσι η Ειρήνη, που τα είχε βρει στο μεταξύ με τον Ντάνο, ήθελε και έναν σύμμαχο και να προστατέψει τη δική τους σχέση. Έπαιξε δηλαδή ρόλο και αυτό στο πώς άδειασε τον Χανταμπάκη, στην ψηφοφορία για αποχώρηση.

    Όλα αυτά, σύμφωνα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, έχουν εκνευρίσει τον Χανταμπάκη και είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει εμφανιστεί να μιλήσει και να ανοίξει τα δικά του χαρτιά. Περιμένει, επίσης, από την παραγωγή, να προσπαθήσει να “φτιάξει” κάπως το δημόσιο πρόσωπό του, αφού θεωρεί ότι περάστηκε μια λάθος εικόνα του στο κοινό.

    Παρά ταύτα, αναμένεται στο στούντιο της Ελεονώρας Μελέτη, στο Survivor Πανόραμα, σε μια συνέντευξη που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Ακόμη, όμως, δεν έχει βεβαιώσει κάτι ο ίδιος. Άλλωστε, στη χώρα φτάνει και ο φίλος του, Λάμπρος Χούτος και αυτό από μόνο του να είναι ήδη ένα δεδομένο…

    https://www.youtube.com/watch?v=5WuxGyfV1bU

    https://www.youtube.com/watch?v=gDL0pXvGxDc

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ