• LIFE&STYLE

    Survivor: Πόσα παίρνουν οι παίκτες για μία βραδινή έξοδο και ένα ποστ στο Instagram;

    Survivor

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Είναι γνωστό ότι οι παίκτες του Survivor, όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι, έπαιρναν ένα ποσό ανά εβδομάδα, το οποίο βέβαια διέφερε ανάλογα με τις ομάδες.

    Όμως, όσα χρήματα και αν έπαιρναν λόγω της συμμετοχής τους στο ριάλιτι, τα ποσά που εισπράττουν μετά το τέλος αυτού οι παίκτες, δεν μπορούν να συγκριθούν. Είναι βέβαια λογικό, μετά από τόση προβολή και διαφήμιση που είχαν.

    Όπως λέγεται, λοιπόν, οι παίκτες παίρνουν πλέον χρήματα ακόμα και για… βραδινή έξοδο. Για να πάνε σε κάποιο μαγαζί (κλαμπ, μπουζούκια, εστιατόρια) και να πιουν ένα ποτό. Μόνο και μόνο η παρουσία τους εκεί, κοστίζει. Πόσο; 800 ευρώ την ημέρα και φυσικά, κέρασμα.

    Εννοείται ότι κάτι ανάλογο ισχύει και με τις αναρτήσεις σε όλα τα social media. Για παράδειγμα, για ένα -διαφημιστικό- ποστάρισμα στο Instagram, που θα αφορά είτε εταιρείες ένδυσης είτε υπόδησης είτε αυτοκινήτων, κάθε παίκτης λαμβάνει 800 ευρώ, σύμφωνα και με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος.

    Άλλωστε, έχει γίνει γνωστό πλέον ότι πολλές εταιρείες “κυνηγούν” τον Ντάνο για να του προσφέρουν συμβόλαιο ώστε να διαφημίζει τις καμπάνιες τους, με το ποσό που ακούγεται ότι θα πάρει, όπως αναφέρει το Youweekly.gr, να αγγίζει τις 600.000 ευρώ.

    Ήρθε η ώρα οι παίκτες να εκμεταλλευτούν την προβολή και την φήμη τους και να κυνηγήσουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν, πριν “περάσει η μπογιά” τους. Κάποιοι, ξεκίνησαν την εκπαίδευση σε καμπ με παιδιά και αθλητικές δραστηριότητες, όπου η αμοιβή είναι 5.000 ευρώ τον μήνα. Απίστευτο, αλλά αληθινό…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ντάνος: Ο νέος μάνατζερ, το καλάμι, η παράνοια και οι 222.000 followers

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Σπαλιάρας, οι τσακωμοί και το… «στρουμφοχωριό» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι απίθανοι λόγοι που οι Έλληνες χρήστες του Twitter δεν θα πήγαιναν στο επόμενο Survivor!

     



    ΣΧΟΛΙΑ