Menu
0.51%
Τζίρος: 64.76 εκατ.

Πορφυλένια Κανελλοπούλου: Ποια είναι η όμορφη και ικανή δικηγόρος που πήγε στο «στρατηγείο» της ΝΔ

Life & Style

Survivor: Ο θρίαμβος του Ντάνου “έριξε” το Twitter (video)

Γιώργος Αγγελόπουλος
Comments

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν από την αρχή του Survivor ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού. Κατάφερε με τον τρόπο του και τον χαρακτήρα του να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών.

Φυσικά, αυτό φάνηκε και από το κοινό που παρευρέθηκε στον τελικό. Όταν έμπαινε στην σκηνή ο Ντάνος ή όταν αναφερόταν το όνομά του από τον Σάκη Τανιμανίδη, το Άλσος Βεΐκου σειόταν, σαν να γινόταν πράγματι σεισμός.

Όμως, χαμός γινόταν σχεδόν κάθε εβδομάδα και στο Twitter, όπου προφανώς οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του Σκιαθίτη ήταν συχνές και τρομερά εκδηλωτικές. Το μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού, ταυτίστηκε με τον Ντάνο λόγω του χαρακτήρα του ενώ είναι λογικό να προσελκύσει και άτομα του αντίθετου φύλου.

Έμεινε ταπεινός σε όλο το παιχνίδι, βοηθούσε με κάθε τρόπο την ομάδα του να τρώει και να κερδίζει έπαθλα με τις πολλές του νίκες και αντί αυτού, το “ευχαριστώ” ήταν να τον ψηφίζει η ίδια του η ομάδα. Αυτά τα μικρά – μικρά έκαναν τον κόσμο να τον αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη, κάτι που ίσχυε και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ίσως να ανέβηκε στην κορυφή της προτίμησης, όταν έκανε τις απίστευτες εμφανίσεις με τους Τούρκους.

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα στο Twitter που δείχνουν ξεκάθαρα τη χαρά που προκάλεσε η νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νικητής του Survivor αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Surv.: Αυτό είναι το τελικό ποσό που θα εισπράξει ο Γ. Αγγελόπουλος μετά τις κρατήσεις

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η παράνοια για τον Ντάνο, οι τρελαμένοι διαφημιστές και η κατάντια μιας κοινωνίας

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξία Πουτέγιας: Η τρίτη «Χρυσή Μπάλα» στην καριέρα της και η σύνδεση με τη Νίκη της Σαμοθράκης
Δήμητρα Κούστα: Σε ιστορικό παλάτι στο Μαρακές το δείπνο για τη γιορτή της (pics & video)
Στον αέρα η «Οδύσσεια» του Έλον Μασκ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα 7 λεπτά της ΑΙ ταινίας (video)
Άννα Βίσση: Στο Μαρακές για τη γιορτή της Δήμητρας Κούστα (pics)
Οι σχέσεις Λιόλιου με τα ΜΜΕ, γιατί έφυγε η Κοζάκου από τη Eurovision, η άνοδος του Σκάι και της… Φλυτζάνη, το θρίλερ με το «Ντιμπέιτ» και το δείπνο του Κυριακού
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η έρευνα για τα «μαύρα» έσοδα των γιατρών οδηγεί σε ΜΚΟ και Ελβετία – Εν αναμονή ιστολογικών και πορίσματος
Τι λέει το εξώδικο του Καρβέλα και τι απαντά η Βίσση
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την ελληνική σημαία κάνει τον σταυρό του (video)
Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι τρυφερές στιγμές με την Αλεξάνδρα Νίκα λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Royal Albert Hall
Άννα Βίσση: Η πρώτη φωτογραφία μετά τη ρήξη με Καρβέλα – Χαλαρή στο σαλόνι της Κούστα με Balenciaga παντόφλες