• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο θρίαμβος του Ντάνου “έριξε” το Twitter (video)

    • NewsRoom
    Αγγελόπουλος

    Γιώργος Αγγελόπουλος


    Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ήταν από την αρχή του Survivor ο αγαπημένος του τηλεοπτικού κοινού. Κατάφερε με τον τρόπο του και τον χαρακτήρα του να κερδίσει το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών.

    Φυσικά, αυτό φάνηκε και από το κοινό που παρευρέθηκε στον τελικό. Όταν έμπαινε στην σκηνή ο Ντάνος ή όταν αναφερόταν το όνομά του από τον Σάκη Τανιμανίδη, το Άλσος Βεΐκου σειόταν, σαν να γινόταν πράγματι σεισμός.

    Όμως, χαμός γινόταν σχεδόν κάθε εβδομάδα και στο Twitter, όπου προφανώς οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του Σκιαθίτη ήταν συχνές και τρομερά εκδηλωτικές. Το μεγαλύτερο κομμάτι του κοινού, ταυτίστηκε με τον Ντάνο λόγω του χαρακτήρα του ενώ είναι λογικό να προσελκύσει και άτομα του αντίθετου φύλου.

    Έμεινε ταπεινός σε όλο το παιχνίδι, βοηθούσε με κάθε τρόπο την ομάδα του να τρώει και να κερδίζει έπαθλα με τις πολλές του νίκες και αντί αυτού, το “ευχαριστώ” ήταν να τον ψηφίζει η ίδια του η ομάδα. Αυτά τα μικρά – μικρά έκαναν τον κόσμο να τον αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη, κάτι που ίσχυε και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Ίσως να ανέβηκε στην κορυφή της προτίμησης, όταν έκανε τις απίστευτες εμφανίσεις με τους Τούρκους.

    Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα στο Twitter που δείχνουν ξεκάθαρα τη χαρά που προκάλεσε η νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νικητής του Survivor αναδείχθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Surv.: Αυτό είναι το τελικό ποσό που θα εισπράξει ο Γ. Αγγελόπουλος μετά τις κρατήσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Η παράνοια για τον Ντάνο, οι τρελαμένοι διαφημιστές και η κατάντια μιας κοινωνίας



    ΣΧΟΛΙΑ