• LIFE&STYLE

    Survivor: Χαμό σε εκπομπή προκάλεσε ο Χανταμπάκης (video)

    Χανταμπάκης


    Στο πάρτι του περιοδικού ΟΚ βρέθηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης και όπως είναι λογικό οι ερωτήσεις ήταν πολλές και κάποιες εξ’ αυτών αδιάκριτες.

    Για παράδειγμα, στην ερώτηση για την νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ, όντας χαρούμενος, απάντησε: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα κι ελπίζουμε να προλάβουμε τον Ιούλιο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Στηρίζεται πάνω σε εξωτερικά γυρίσματα, πρωτότυπες ιδέες… Δουλεύω πολύ, αγαπάω τη δουλειά μου, προσπαθώ και ελπίζω να αρέσει».

    Εκεί όμως που απέφυγε να απαντήσει, ήταν στις ερωτήσεις για την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Είμαστε σε ένα πάρτι και νομίζω πρέπει να ρωτήσεις εμένα κάτι αν θέλεις. Τι να απαντήσω για την Ειρήνη Παπαδοπούλου».

    Η κίνηση και η απάντηση του, σχολιάστηκαν με κακό τρόπο στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω”:

    Κατερίνα Καινούργιου: «Γύρισε την πλάτη στη ρεπόρτερ που την ξέρει, η οποία ξεροστάλιαζε εκεί μέχρι τις 3 η ώρα»;

    Ανθή Βούλγαρη: «Βλέπω μια στροφή στον χαρακτήρα του. Ήταν απλός, προσιτός. Τώρα βλέπω έναν Στέλιο που σνομπάρει τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε κάποια στιγμή».

    Ειρήνη Γκανιάτσου: «Όπως έμπαινα στο πάρτι με το δικό μου αυτοκινητάκι, βλέπω ξαφνικά ένα πολύ ακριβό διθέσιο αμάξι και βλέπω έναν άνθρωπο να βγαίνει έξω με το πούρο. Σε όλο αυτό το σκηνικό βλέπεις κι αυτό και έρχεται λίγο και κουμπώνει…»

    Τζωρτζέλα Κόσιαβα: «Τι ήθελε να τον ρωτήσουν οι δημοσιογράφοι; Για το Κυπριακό; Για τη δόση του Ιουλίου; Αυτά που έπρεπε να τον ρωτήσουν, αυτά τον ρώτησαν γιατί μέχρι εκεί είναι ο Χανταμπάκης. Δεν είναι παραπάνω για άλλες ερωτήσεις».

    «Καλύτερα να μη σχολιάσω εγώ…», τελείωσε την κουβέντα η Κατερίνα Καινούργιου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτός ήταν ο νικητής του δεύτερου ατομικού αγωνίσματος (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το ψέμα του Γουίλι στον Ντάνο και η αντίδρασή του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εισέβαλε στο πλατό της Μελέτη ο Μπογδάνος για να διαμαρτυρηθεί! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ