• LIFE&STYLE

    Survivor: Αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες και τα μέρη διεξαγωγής ημιτελικου – τελικού

    Survivor


    Το πολύκροτο θέμα με τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, μάλλον φαίνεται πως λύθηκε, έπειτα από αρκετό καιρό σκέψης και προσπαθειών. Η αλήθεια είναι πως γίνεται μία προσπάθεια για μετάθεση του τελικού όσο πιο… μετά γίνεται και μάλλον η επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ημιτελικός, που θα είναι μεγάλης διάρκειας επεισόδιο, όπως λέγεται, θα προβληθεί στις τηλεοράσεις μας στις 28 Ιουνίου ενώ ο μεγάλος τελικός του παιχνιδιού θα μεταδοθεί ζωντανά, την Κυριακή 2 Ιουλίου.

    Βέβαια, οι παίκτες, δεν θα κάτσουν μέχρι τις 28 Ιουνίου στον Άγιο Δομίνικο, αλλά μέχρι τις 25, αφού τότε τελειώνουν τα γυρίσματα και γυρνάει και πίσω η παραγωγή. Άρα, έπρεπε αναγκαστικά να διεξαχθεί επεισόδιο και στην Ελλάδα, κάτι που θα γίνει με τον ημιτελικό. Εν τέλει, μετά από σκέψεις και ερωτήσεις και διαβουλεύσεις, θα λάβει μέρος στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου ενώ ο τελικός, σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ρόδου.

    Τονίζεται ότι μετά το τέλους το ριάλιτι, δεν θα υπάρχουν επεισόδια με κομμένα πλάνα και υλικό εκτός κάμερας, όπως έλεγαν αρχικά οι φήμες. Όμως, παρά την αρχική θέληση, η συμφωνία μεταξύ ΣΚΑΙ-AcunMedya δεν προέβλεπε κάτι τέτοιο. Έτσι, μετά το πέρας του τελικού, οι φανατικοί τηλεθεατές, πρέπει αναγκαστικά να περιμένουν το επόμενο Survivor.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το έπαθλο επικοινωνίας αναμένεται «καυτό» – Η βόλτα των «Μαχητών» με τον Ρουβά (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ντάνος ήταν ο μόνος που «έκλεψε»; – Οι συνεχείς παραβιάσεις του μισθοφόρου (video)

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ