• LIFE&STYLE

    Survivor: Ανακοινώθηκαν αλλαγές στο παιχνίδι από την Μαραγκουδάκη (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Αποκαλύψεις τόσο για τη συνέχεια του φετινού Survivor όσο και για το επόμενο, έκανε σε συνέντευξή της, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Η διευθύντρια προγράμματος του SKAI, μίλησε για κάποιες αλλαγές που θα έρθουν, που σίγουρα προξενούν μεγάλο ενδιαφέρον:

    • Αρχικά για τα νέα “δώρα”: Οι ομάδες, σύντομα θα ενωθούν και φυσικά οι παίκτες θα παίζουν ατομικά. Τότε, τα δώρα μπορεί να είναι είτε ταξίδια, πχ. για δύο παίκτες που θα κερδίσουν, μπορεί να είναι έιτε ένα ταξίδι, είτε ένα κονσέρτο, είτε ένας αγώνας ποδοσφαίρου.
    • Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Θα γυρίσει; Θα έχουν αυτήν την δυνατή προσθήκη ξανά οι “Μαχητές”; Η υγεία του θα δείξει. Εκείνος αισθάνεται καλά και θέλει να ξαναμπεί. Οι γιατροί τι θα πουν όμως; Φυσικά τα δημοσιεύματα περί χρημάτων και συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι, δεν είναι αληθή
    • Οι αιτήσεις για το Survivor 2: Φέτος, υπήρξαν 3.000 αιτήσεις για συμμετοχή. Φέτος, με το παιχνίδι να έχει εκτιναχθεί στα ύψη, αυτό αναμένεται να συμβεί και με τις αιτήσεις. Είτε για διάσημους, είτε για νέους μαχητές.
    • Σάκης Τανιμανίδης: Αναμφίβολα ένας από τους λόγους της επιτυχίας, σύμφωνα με το κανάλι. Ζωηρός, με “πέραση” στο κοινό, ειδικά το νεανικό και τις κοπέλες. Η λογική λέει ότι θα παρουσιάσει και το επόμενο.

    Αν μη τι άλλο, κάποια πράγματα ήδη ο κόσμος τα σκέφτεται και το κανάλι φρόντισε να απαντήσει:

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζίνα Αλιμόνου: Αγνώριστη στην πρώτη δημόσια εμφάνιση της μετά το χωρισμό με τον Παύλο Βαρδινογιάννη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το γλυκό – έκπληξη που βοηθά στο να χάσεις κιλά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ώρα για detox: Kάψε το λίπος στην κοιλιά με το κρύο αποτοξινωτικό ρόφημα που φτιάχνεται σε 2 λεπτά

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ