• Gossip

    Σκόπελος: Ο σεϊχης από το Κατάρ έβαλε στο μάτι τη διάσημη παραλία «Καστάνι» – Πόσα σκοπεύει να πληρώσει


    Μια διάσημη παραλία στην Σκόπελο φαίνεται πως έχει βάλει στο μάτι ένας από τους συγγενείς του εμίρη του Κατάρ. Ο Χαμάντ Αλ Θάνι πέρασε με την οικογένειά του ημέρες ξεκούρασης στις Σποράδες, πάνω στο υπερπολυτελές του γιοτ.

    Σε αυτές τις διακοπές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, έβαλε στο μάτι την περίφημη παραλία Καστάνι με ανθρώπους του να έχουν επικοινωνήσει ήδη με τους ιδιοκτήτες μιας έκτασης που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την παραλία.

    H παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά χρησιμοποιήθηκε για να γυριστούν εκεί μέρος των σκηνών του ”Mama Mia”. Για τη συγκεκριμένη έκταση που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε γνωστή οικογένεια της Ελλάδας, είχε ενδιαφερθεί πριν από μερικά χρόνια και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με τις διαπραγματεύσεις να ναυαγούν την τελευταία στιγμή.

    Ο Ρώσος κροίσος είχε ενδιαφερθεί να αγοράσει εκτός από το συγκεκριμένο ακίνητο και ένα όμορο οικόπεδο. Το τελευταίο πωλούνταν προς 10 εκ.€ με τον ιδιοκτήτη του όμως να αλλάζει τιμή μόλις έμαθε πως ο ενδιαφερόμενος ήταν ο Αμπράμοβιτς και να ζητάει 15.000.000. Οι εκπρόσωποι του Αμπράμοβιτς δυσαρεστήθηκαν και η αγοραπωλησία ναυάγησε.

    Όλα αυτά τα γνωρίζει ο Χαμάντ Αλ Θάνι που φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα μπει σε παζάρια για την έκταση που τον ενδιαφέρει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Τάνια Ιακωβίδου απαντά στην Ελένη Μενεγάκη για την αγωγή εναντίον της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες: Οι «εταιρείες του ενός ευρώ» που αντικαθιστούν τα… μπλοκάκια!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έριξε το Instagram με μία φωτογραφία του ο Ντάνος (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ