• LIFE&STYLE

    Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor- Πώς το ΕΣΡ απειλεί τον μεγάλο τελικό

    Survivor


    Το Survivor, το reality-φαινόμενο βαίνει προς την ολοκλήρωσή του, τουλάχιστον ο κύκλος που βρίσκεται σε εξέλιξη. Όμως οι φήμες για το μέλλον του παιχνιδιού είναι πολλές, τουλάχιστον ως προς την ώρα προβολής του.

    Σύντομα το ΕΣΡ θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει για τη μετάθεση της ώρας μετάδοσης του Survivor από τις 21:00 στις 23:00, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα ραγδαία. Την περασμένη Τετάρτη εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ προσήλθαν στο ΕΣΡ για να υπερασπιστούν το παιχνίδι. Μαζί τους είχαν κι ένα παιδοψυχολόγο.

    Σύμφωνα με τη Real News ανάμεσα στα επιχειρήματα που εξέθεσαν είναι ότι τα συμπεράσματα που υπάρχουν στην έκθεση των νομικών του ΕΣΡ εξάγονται από ένα πολύ μικρό δείγμα, διάρκειας μόλις 1,5 ώρας, ενώ το παιχνίδι ξεπερνά τις 300 ώρες. Επίσης, είπαν ότι η καταγγελία κατά του Survivor έγινε από μία μόνο ΕΛΜΕ, τη στιγμή που υπάρχουν συνολικά 92.

    Ο ΣΚΑΪ θα υποβάλλει υπόμνημα και βάσει αυτού το Συμβούλιο θα πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με τη σήμανση καταλληλότητας του ριάλιτι επιβίωσης.

    Αν τελικά το ΕΣΡ αποφανθεί ότι το Survivor πρέπει να αλλάξει κατηγορία και να πάει στο «Απαραίτητη η γονική συναίνεση», αυτό θα σημάνει και την αλλαγή της ώρας μετάδοσής του από τις 21:00 στις 23:00.

    Σ’ αυτή την περίπτωση τινάζονται στον αέρα τα σχέδια του ΣΚΑΪ για τον τελικό του ριάλιτι που θα καταλήξει να βγει μεταμεσονύκτια. Ακόμα, όμως, και μετά τον τελικό, μια τέτοια απόφαση του ΕΣΡ θα αποτελέσει βόμβα στα θεμέλια του σχεδιασμού της prime time που κάνει ο ΣΚΑΪ για την προσεχή σεζόν με νέα ριάλιτι και δεύτερο κύκλο Survivor.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Ο Μπο βρίσκεται στο εξωτερικό με καλή παρέα (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλη η αλήθεια για την προσωπική ζωή της πρώην παίκτριας του Survivor Ειρήνης Κολιδά

     



    ΣΧΟΛΙΑ