• LIFE&STYLE

    Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της Miranda Kerr


    Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Miranda Kerr δημοσιεύτηκαν και το νυφικό της έκλεψε την παράσταση.

    To Μάιο που μας πέρασε, το super model και «άγγελος» της Victoria Secret, Miranda Kerr, παντρεύτηκε, τον αγαπημένο της και ιδρυτή της εφαρμογής Snapchat, Evan Spiegel.

    Ο γάμος έγινε σε μια κλειστή, με μόλις 45 καλεσμένους, τελετή στην αυλή του σπιτιού τους, στο Brentwood της California. Ανάμεσα σε αυτούς και ο 6χρονος γιος της από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Οrlando Bloom, Flynn.

    Πίσω από το φακό δεν είναι άλλος από τον φωτογράφο Patrick Demarchellier και οι πρώτες φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο θα δημοσιευτούν στο τεύχος Αυγούστου της αμερικανικής Vogue.

    Σε αυτές, το 34χρονο μοντέλο από την Αυστραλία, φαίνεται να στέκεται στο πλευρό του συντρόφου της και να λάμπει μέσα στο Dior νυφικό της, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για εκείνη από νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου, Maria Grazia Chiuri.

    View this post on Instagram

    ✨❤️✨

    A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

    View this post on Instagram

    Such a magical day ?❤️?

    A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

    «Ειλικρινά, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πιο όμορφο νυφικό», είπε στη Vogue για το γαμήλιο της φόρεμα, του οποίου το σχέδιο είναι εμπνευσμένο από την πριγκίπισσα Grace Kelly και το νυφικό που είχε φορέσει εκείνη το 1956 στο γάμο της με τον πρίγκιπα Ρενιέ του Μονακό. Τα μακριά μανίκια και το μακρύ πέπλο είναι δύο από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.

    «Αν και μου αρέσει να παίζω με τη μόδα και το στιλ μου και να ακολουθώ και πιο boho τάσεις, οι μεγαλύτερες πηγές έμπνευσης για μένα ήταν πάντα γυναίκες όπως η Grace Kelly, η Audrey Hepburn, αλλά και η γιαγιά μου, η οποία στα 80 της παραμένει ανεπιτήδευτα σικ.

    Πηγή: bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Miranda Kerr & Evan Spiegel: Το παραμυθένιο ταξίδι του μέλιτος στα νησιά Φίτζι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα εκατ. ευρώ «έβγαλε» το 2016 η Gisele, η M. Kerr και τα υπόλοιπα supermodels;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Evan Spiegel και Miranda Kerr: Αυτό είναι το νέο λαμπερό ζευγάρι του LA

     



    ΣΧΟΛΙΑ