• LIFE&STYLE

    Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Εθνική Νέων στο Eurobasket U-20 (pics – video)

    Εθνική


    Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε η Εθνική Νέων Ανδρών στο Eurobasket U-20, επικρατώντας του Ισραήλ στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου Κρήτης με 65-56.

    Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά και το Ισραήλ στα πρώτα λεπτά ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, στην συνέχεια, με θέληση, ψυχή και ευστοχία οι διεθνείς κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να επικρατήσουν, προκειμένου να πάρουν το χρυσό.

    Μάλιστα, από ένα σημείο και μετά, στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου, φτάνοντας εύκολα στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

    Οι 12 διεθνείς που σήκωσαν το τρόπαιο: Μιχάλης Λούντζης, Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, Αντώνης Κόνιαρης, Δημήτρης Φλιώνης, Θοδωρής Καρράς, Διονύσης Σκουλίδας, Νίκος Δίπλαρος, Γιάννης Αγραβάνης, Βασίλης Χρηστίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Διονύσης Τάταρης.

    Η Εθνική Νέων ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου για τρίτη φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από οκτώ χρόνια (χρυσά το 2009 στη Ρόδο και το 2002 στη Λιθουανία). Τα δεκάλεπτα: 9-16, 26-23, 48-41, 65-56.



    ΣΧΟΛΙΑ