• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι: Κανείς από εμάς δεν θέλει να γίνει Βασιλιάς

    πρίγκιπας Χάρι


    Μια ασυνήθιστη συνέντευξη έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι όπου με απόλυτη ειλικρίνεια αναφέρει ότι κανένα από τα μέλη της οικογένειας δεν θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα. Ο Χάρι είναι γνωστός για την ειλικρίνειά του. Και σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 32χρονος πρίγκιπας ανέφερε ότι κανένας από την οικογένειά του δεν θέλει να γίνει «δεν θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα».

    Splash
    Splash

    Στην ίδια συνέντευξη ο Χάρι επέκρινε την απόφαση που τον ανάγκασε να περπατήσει πίσω από το φέρετρο της μητέρας του, ενώ ο πέμπτος στη σειρά για τον θρόνο επέμεινε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο χρειάζεται τη «μαγεία» της μοναρχίας.

    Σε μια ασυνήθιστη συνέντευξη, ο πρίγκιπας Χάρι κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση: «Υπάρχει κάποιος από τη βασιλική οικογένεια που θέλει να γίνει βασιλιάς ή βασίλισσα;»

    Και εκείνος απάντησε: Δεν νομίζω, αλλά θα εκπληρώσουμε τα καθήκοντά μας την κατάλληλη στιγμή για το ευρύτερο καλό του λαού.»

    Ο 32χρονος πρίγκιπας εξήγησε παράλληλα προσπαθεί να συνδυάσει μια φυσιολογική ζωή με τα καθήκοντα που απορρέουν από την ιδιότητά του.

    Reuters
    Reuters

    Παράλληλα, ο Χάρι είπε ότι μετέχει στην προσπάθεια εκσυγχρονισμού της βρετανικής μοναρχίας κι ότι τα νεαρά μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι αποφασισμένα να συνεχίσουν τη «θετική ατμόσφαιρα», που ενέπνευσε για πάνω από 60 χρόνια η γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

    «Είναι μια δύσκολη άσκηση ισορροπίας. Δεν θέλουμε να διαλύσουμε τη μαγεία. Η βρετανική κοινή γνώμη κι ολόκληρος ο κόσμος χρειάζονται θεσμούς σαν κι αυτόν», δήλωσε.

    Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε και για την αβάσταχτη θλίψη του όταν σε ηλικία 12 ετών συνόδευσε τη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, στην τελευταία της κατοικία, λέγοντας ότι «δεν θα έπρεπε από κανένα παιδί να ζητηθεί κάτι τέτοιο».

    Reuters
    Reuters

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 22 διάσημες Ελληνίδες νύφες της showbiz: Γάμοι που… διαλύθηκαν και νυφικά που συζητήθηκαν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το «φαινόμενο» J.K.Rowling και η εκτίναξη της περιουσίας της σε ένα έτος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Γιατί οι εκατομμυριούχοι πίνουν περισσότερο αλκοόλ;



    ΣΧΟΛΙΑ