ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο… σφυρί βγαίνει η “Χίμαιρα”, το διάσημο super-yacht του Βρετανού πράκτορα “James Bond” στην ταινία “Skyfall”, με το οποίο διέσχιζε με χάρη τη θάλασσα.
Το όμορφο, ψηλό και εντυπωσιακό yacht, το οποίο στην πραγματικότητα ονομάζεται “Ρεγγίνα” και ανήκει σε Τούρκο μεγιστάνα, αναμένεται να πουληθεί έναντι του ποσού των 9,4 εκ. δολαρίων (περίπου 8,85 εκ ευρώ).
Ο Burak Korel, ο ιδιοκτήτης, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το πλοίο του: «Μοιάζει με ένα από τα κορίτσια του James Bond: κομψή, κουλ, σέξυ και με πυγμή χαρακτήρα».
Η “Ρεγγίνα” δημιουργήθηκε το 2011, μπορεί να φιλοξενήσει δώδεκα άτομα στις έξι σουίτες που διαθέτει και κάθε χρόνο πραγματοποιεί ταξίδι μέχρι την Καραϊβική. Η ενοικίασή της, κοστίζει γύρω στα 135.000 ευρώ την εβδομάδα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κικίλιας: Συνάντηση με τους ψαράδες για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους
- Νοσοκομείο «Ελπίς»: Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό από μπαλκόνι
- Έφοδος και συλλήψεις σε εργοστάσιο της Hyundai από τις αμερικανικές αρχές μετανάστευσης
- Βρετανία: Η Ιβέτ Κούπερ νέα ΥΠΕΞ, ο Ντέιβιντ Λάμι αναλαμβάνει αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μετά τον ανασχηματισμό
