• LIFE&STYLE

    Ποιοι διάσημοι ήταν άστεγοι πριν κατακτήσουν την κορυφή;

    Χίλαρι Σουάνκ

    Χίλαρι Σουάνκ


    Πολλές φορές όταν κοιτάμε στην τηλεόραση και τα περιοδικά τους πλούσιους και τους διάσημους, σκεφτόμαστε πως είχαν πάντοτε τόσα πολλά χρήματα ή μεγάλη αναγνωρισιμότητα. Το ανθρώπινο μυαλό παρασύρεται κι εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεται τι μπορεί να υπάρχει πίσω από την εικόνα αυτή ή πριν από μία μεγάλη καριέρα.

    Πολλοί celebrities πέρασαν δύσκολα προτού κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ενώ αρκετοί από αυτούς ζούσαν σε αντίξοες συνθήκες διαβίωσης, είτε μαζί με την οικογένειά τους -ήδη από την παιδική τους ηλικία- είτε από τότε που αποφάσισαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

    Δείτε 7 απίστευτες ιστορίες διασήμων που όταν ξεκίνησαν ήταν άστεγοι.

    1. Ο αστέρας του “Jurassic World”, Chris Pratt, ζούσε σε ένα βαν στη Χαβάη
    Στην ηλικία των 19 ετών, ο Pratt δέχθηκε ένα εισιτήριο μονής κατεύθυνσης στο Maui της Χαβάης από έναν φίλο και εγκατέστησε μια ταπεινή κατοικία σε ένα βαν. Όπως έχει αναφέρει “Πίναμε, καπνίζαμε και δουλεύαμε ελάχιστες ώρες, απλώς για να καλύψουμε κάποιες ανάγκες”. Την ίδια χρονιά, η ηθοποιός Rae Dawn Chong τον συνάντησε τυχαία, πρόσεξε την καλή του εμφάνιση και τον συμπεριέλαβε στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της, “Cursed Part III”.
    'Jurassic World' star Chris Pratt lived out of a van in Maui, Hawaii

    2. Ο σκηνοθέτης James Cameron ζούσε στο αυτοκίνητό του, προτού πουλήσει τα δικαιώματα του “The Terminator” για $1.
    Όταν έγραφε το σενάριο της ταινίας “The Terminator”, ο Cameron ζούσε στο αμάξι του καθώς δεν είχε τα προς τα ζην. Ωστόσο, παρά τις δύσκολες συνθήκες είχε βάλει στόχο να σκηνοθετήσει την ταινία του. Οι εταιρείες παραγωγής δεν δέχονταν τον Cameron ως υπεύθυνο για την ταινία, μέχρι που συνεργάστηκε με την παραγωγό Gale Anne Hurd, η οποία αγόρασε τα διακαιώματα για $1 και τον έκανε σκηνοθέτη.
    Director James Cameron lived out of his car before selling the rights to 'The Terminator' for $1
    3. Ο κωμικός Jim Carrey κάποτε ζούσε σε ένα βαν και σε μια σκηνή στην αυλή της αδελφής του
    Σύμφωνα με τη βιογραφία “Jim Carrey”, ο ηθοποιός έφυγε από το Γυμνάσιο και ζούσε με την οικογένειά του σε ένα φορτηγάκι, σταθμεύοντας σε διάφορα μέρη του Καναδά. Τελικά μεταφέρθηκαν σε μια σκηνή στο γκαζόν της μεγάλης αδερφής του, έχοντας σταθμευμένο το φορτηγάκι στον δρόμο. Ο Carrey δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια αυτών των σκληρών χρόνων ήταν που ανέπτυξε μια αίσθηση του χιούμορ.
    Comedian Jim Carrey once lived out of a VW camper van and in a tent on his sister's front lawn
    4. Ο παρουσιαστής talk show Dr. Phil έζησε με τον πατέρα του σε αυτοκίνητο
    Όταν ο Phil McGraw, γνωστός και ως Dr. Phil, ήταν 12 ετών, ήταν άστεγος και ζούσε σε αυτοκίνητο στο Kansas City με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ψυχολόγος. Αργότερα απέκτησε το δικό του πτυχίο, μάστερ και διδακτορικό, και εντάχθηκε στην ψυχολογική ομάδα του πατέρα του στο Τέξας. Στη δεκαετία του 1990, ο McGraw εμφανιζόταν τακτικά στην Oprah Winfrey, μέχρι που ξεκίνησε το δικό του πρόγραμμα.
    Talk show host Dr. Phil once lived in a car with his father
    5. Η προσωπική οικονομική σύμβουλος Suze Orman έζησε σε φορτηγό το 1973
    Η γνωστή “γκουρού” της οικονομίας, έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα best seller, ενώ κατέχει και ένα βραβείο Emmy. Όταν μετακόμισε για πρώτη φορά στο Berkley της California τη δεκαετία του 1970, έμενε στο φορτηγάκι της καθώς δεν είχε την πολυτέλεια να ζήσει σε κάποιο σπίτι.
    Personal finance guru Suze Orman lived out of her van for a few months in 1973
    6. Ο παρουσιαστής του talk show Steve Harvey έζησε στο αμάξι του για 3 χρόνια 
    Ηθοποιός, τηλεοπτική περσόνα και συγγραφέας. Όταν ξεκινούσε ως κωμικός στα τέλη της δεκαετίας του ’80, έκανε μια-δυο καλές εμφανίσεις και ξαφνικά βρέθηκε άστεγος. Ο Harvey έζησε στο αυτοκίνητό του , κοντά στο 1976, για τρία χρόνια και έπλενε μπάνια ξενοδοχείων, βενζινάδικα ή ντους πισίνας, μέχρι να κληθεί να εμφανιστεί στο “Showtime στο Apollo”.
    Talk show host Steve Harvey lived in his 1976 Ford Tempo for three years before his big break
    7. Η βραβευμένη με Όσκαρ Hilary Swank, ζούσε σε αυτοκίνητο με τη μητέρα της
    Μετακόμισε στην Καλιφόρνια με την μητέρα της όταν ήταν έφηβη, για να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει ηθοποιός. Αρχικά ζούσαν σε ένα πάρκο με τροχόσπιτα, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, και έπειτα έμεναν τα βράδια σε ένα άδειο σπίτι χωρίς έπιπλα, το οποίο θα πωλούσε μια φίλη τους.
    Academy Award-winning actress Hilary Swank lived in a car with her mother while they saved up for an apartment in Los Angeles



    ΣΧΟΛΙΑ