• LIFE&STYLE

    Παναγιώτης Βασιλάκος: Από τις πασαρέλες του Versace, στην Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου και τώρα στο Nomads

    Nomads


    Το χθεσινό επεισόδιο του Nomads τα είχε όλα. Αγώνα, ασυλία, κούραση, ψηφοφορία και μια απροσδόκητη κόντρα, ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον παίκτη της ομάδας «Ζούγκλα», Παναγιώτη Βασιλάκο.

    Λίγο μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας, η πράσινη ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει δυο παίκτες της προς αποχώρηση, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του γαλανομάτη Παναγιώτη. Συγκεκριμένα, είπε εκνευρισμένος στον Αρναούτογλου: «Θεωρώ πολύ άδικο σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού να μας βγάλετε δύο προτεινόμενους, διότι βάσει στρατηγικής εγώ ήμουν πίσω στον κύβο και πήρα την πρωτοβουλία πρώτος να σταματήσω για το fair play. Δεν ήξερα τους κανονισμούς πριν έρθω, και επίσης θα έπρεπε να μας δώσετε κι ένα προβάδισμα στο να ξεκινήσουμε. Δεν τους ήξερα τους κανονισμούς. Χάσαμε, τουλάχιστον να δώσουμε έναν, όχι δύο. Άρα, δεν υπάρχει fair play παιδιά. Εγώ φταίω που σταματήσαμε, δεν υπάρχει ξανά fair play, εγώ δεν σταματάω ποτέ».

    Και τότε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης του απάντησε: «Εγώ τους είπα τους κανονισμούς πριν ξεκινήσετε. Δεν σας είπα ότι η ομάδα που θα χάσει θα βγάλει δύο προτεινόμενους; Αυτός είναι ο κανονισμός και σας το είπα πιο πριν. Δεν είναι κάτι που δεν το ξέρατε»!

    Ας δούμε όμως ποιος είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος

    Από την Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου στο Nomads

    Ο Παναγιώτης Βασιλάκος είναι 27 ετών, με καταγωγή από τη Μάνη και έπαιζε ποδόσφαιρο από τα μαθητικά του χρόνια. Έπαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής, φορώντας τη φανέλα του Χαϊδαρίου, της Προοδευτικής, του Εθνικού και του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ πέρασε και από την τσεχική Ζενίτ Κάσλαβ.

    Μετά το σύντομο πέρασμά του από τα γήπεδα, έγινε γνωστός και στο χώρο της μόδας, όταν ένα πρακτορείο μοντέλων τού έκανε πρόταση συνεργασίας. Συνεργάστηκε με την ιταλική La Perla, ενώ αποκλειστική συνεργασία τού ζήτησε και ο ιταλικός οίκος Versace. Πρόταση την οποία δεν αποδέχθηκε γιατί ήθελε να πάρει το πτυχίο του από τη Γυμναστική Ακαδημία.

    Μετά από όλα αυτά, βέβαια, μπήκε στη ζωή του η Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου, όπου ανέλαβε χρέη υπευθύνου Νεολαίας.

    Οπως φαίνεται από το βιογραφικό του, πλέον ο Παναγιώτης Βασιλάκος ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τουλάχιστον μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, όταν αναχώρησε για το εξωτικό νησί των Φιλιππίνων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Δείτε ποιοι είναι οι αρχηγοί της κάθε ομάδας (video)
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε φωτιά το twitter με το #nomadsGR – Απίστευτα σχόλια
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάνος Πίντζης: Η πολυτάραχη ζωή του ηθοποιού πριν το Nomads (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ