• LIFE&STYLE

    Ο απίστευτος λόγος που ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορεί να παντρευτεί τη Μέγκαν Μαρκλ

    πρίγκιπας Χάρι

    Ο πρίγκιπας Χάρι και η αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ


    Ο μικρός γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της Νταϊάνα, πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως είδε τα πράγματα και τη ζωή του αλλιώς… παίρνοντας τη μεγάλη απόφαση να δεσμευτεί σοβαρά με ένα «απλό» κορίτσι.

    Ωστόσο, η επισημοποιήση αυτής της σχέσης δεν θα είναι τόσο απλή όσο νομίζαμε.

    Αν και ο Χάρι δεν κάνει καμία προσπάθεια για να κρύψει τον έρωτα του για τη Μέγκαν Μαρκλ, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να την υπερασπιστεί δημόσια στα social media, υπάρχουν ακόμα κάποια βασικά εμπόδια που δεν του επιτρέπουν να πάει τον δεσμό τους ένα βήμα παρακάτω και πιο συγκεκριμένα στα σκαλιά της εκκλησίας.

    πρίγκιπας Χάρι
    H Μέγκαν Μαρκλ

    Έτσι, παρά τις φήμες για αρραβώνα και τα πλάνα για συγκατοίκηση, κάτι που έχει κάνει τους πάντες να σκεφτούν ότι δεν μπορεί να υπάρχουν αντιρρήσεις από το Παλάτι, νέα δημοσιεύματα θέλουν την Ελισάβετ να μην έχει δώσει ακόμα την «ευχή» της.

    Ναι, η αυστηρή βασίλισσα ακόμα ζυγίζει τα πράγματα, με λίγα λόγια την κοινωνική συμπεριφορά της Μέγκαν, και δεν είναι τόσο σίγουρη για την καλλονή ηθοποιό ώστε να δώσει στον εγγονό της την άδεια να την παντρευτεί.

    Μέγκαν Μαρκλ
    Βασίλισσα Ελισάβετ

    Σύμφωνα με το πρωτόκολλο, στο Μπάκιγχαμ η κατάσταση είναι απλή και πολύ συγκεκριμένη:

    Αν δεν το επιτρέψει η Ελισάβετ,  ο γάμος ή η οποιαδήποτε επισημοποίηση δεν μπορεί να… προχωρήσει. Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και αρκετά χρόνια πριν όταν η βασίλισσα είχε απαγορεύσει στον Κάρολο να παντρευτεί την Καμίλα (του το επέτρεψε τελικά πολλά χρόνια αργότερα), αλλά και στην περίπτωση του Γουίλιαμ που ζήτησε την έγκριση της για να κάνει πρόταση γάμου στην Κέιτ.

    Πηγή: Thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι αλλαγές στο μανικιούρ τον τελευταίο αιώνα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Next Generation Leaders: 17χρονος περιζήτητος fashion designer προκαλεί «σεισμό» στον βαρετό κόσμο της μόδας 

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το απόλυτο ανδρικό σπίτι (video)



    ΣΧΟΛΙΑ