• LIFE&STYLE

    Nomads – ΑΝΤ1: Απόψε η μεγάλη μάχη των τριών αρχηγών

    • NewsRoom


    Το Nomads, το νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 που προβάλλεται εδώ και μερικές μέρες, έχει καθηλώσει ήδη το κοινό και έχει στρέψει τα μάτια όλων των τηλεθεατών στις εξελίξεις του. Το καινούργιο παιχνίδι περιπέτειας μπορεί να εκτυλίσσεται πολύ μακριά από τη χώρα μας, αλλά έχει τραβήξει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας.

    nomads

    Το κάθε επεισόδιο έχει απίστευτες ανατροπές και κρατά την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη, εκτινάζοντας, παράλληλα, την αδρεναλίνη τους. Στο προχθεσινό επεισόδιο, είχαν ανακοινωθεί οι 2 υποψήφιοι προς αποχώρηση (Φώτης Φιλιππόπουλος και Εύη Ιωαννίδου), ενώ χθες προστέθηκε ακόμη ένας υποψήφιος που “φλερτάρει” με την αποχώρηση, ο Γιώργος Μαυρίδης.

    nomads

    Απόψε στις 21:00 αναμένεται το νέο ανατρεπτικό επεισόδιο, που θα μας μεταφέρει για σχεδόν δύο ώρες στο εξωτικό νησί Palawan στις Φιλιππίνες. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε  ένα απαιτητικό αγώνισμα ανάμεσα στους αρχηγούς των 3 ομάδων. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Μιχάλης Ζαμπίδης και ο Λευτέρης Παρασκευάς θα μονομαχήσουν, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο των αρχηγών.

    Στο αγώνισμα αυτό, οι τρεις αρχηγοί θα έχουν ως κοινό αντίπαλο τον χρόνο, καθώς νικητής θα είναι αυτός που θα διασχίσει την πίστα στο μικρότερο χρονικό διάστημα. Το έπαθλο για την ομάδα του αρχηγού-νικητή, θα είναι μια επίσκεψη στην τοπική γιορτή/φεστιβάλ λάσπης με παραδοσιακούς χορούς και άφθονο φαγητό!

    nomadsnomads nomads

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Παναγιώτης Βασιλάκος: Από τις πασαρέλες του Versace, στην Τελεία του Απόστολου Γκλέτσου και τώρα στο Nomads

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε φωτιά το twitter με το #nomadsGR – Απίστευτα σχόλια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάνος Πίντζης: Η πολυτάραχη ζωή του ηθοποιού πριν το Nomads (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ