• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Απόψε το αγώνισμα επικράτειας – Πού θα μείνει η κάθε ομάδα

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ


    Δεύτερη βδομάδα προβολής για το παιχνίδι επιβίωσης του ANT1, που έχει αποκτήσει ήδη πολύ φανατικούς τηλεθεατές. Το Nomads έχει κερδίσει από την πρώτη μέρα το τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζει να κρατά τη δυναμική του, με τις συνεχείς ανατροπές και τον περιπετειώδη χαρακτήρα του.

    Στο επεισόδιο της Παρασκευής παρακολουθήσαμε την πρώτη αποχώρηση του παιχνιδιού και είδαμε την Εύη Ιωαννίδου να αποχαιρετά το εξωτικό νησί Palawan στις Φιλιππίνες. Κατά την αποχώρησή της, όμως, υπέδειξε τους νέους αρχηγούς των τριών ομάδων που είναι:

    Ο Κωνσταντίνος Οροκλός από την ομάδα της Ζούγκλας, ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς και ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την ομάδα του Ωκεανού.

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    Απόψε θα παρακολουθήσουμε, όπως κάθε Δευτέρα, το Αγώνισμα Επικράτειας, το οποίο καθορίζει τον τόπο διαμονής των ομάδων. Οι τρεις νέοι αρχηγοί θα αγωνιστούν στο “Catapelt Rugby” , όπου ένας παίκτης από την κάθε ομάδα εκτοξεύει μία μπάλα από τον καταπέλτη.

    ΕΙΡΗΝΗ ΖΑΧΟΥ

    ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΡΑΝΤΖΗ
    Οι κανόνες του αποψινού αγωνίσματος έχουν ως εξής: οι παίκτες των ομάδων που θα βρίσκονται μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να πιάνουν την μπάλα στον αέρα, ενώ επιτρέπεται μόνο ένα “γκελ” στο έδαφος. Στη συνέχεια θα πρέπει να τρέξουν και να αποφύγουν τους αντίπαλους τους, ώστε να περάσουν στην τελική γραμμή και να βάλουν γκολ.

    Για να μετρήσει το γκολ, θα πρέπει να τοποθετήσουν την μπάλα στο κουτί της αντίπαλης ομάδας. Η ομάδα που θα δεχθεί 11 γκολ, θα πάει στην παραλία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επόμενοι γύροι, οι οποίοι θα καθορίσουν τον τόπο διαμονής των άλλων δύο ομάδων, στο ψαροχώρι και στην βίλα.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ_ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ_ΓΡΗΓΟΡΗΣ_ΠΑΙΧΤΕΣ Πρόκειται για ένα σημαντικό επεισόδιο, καθώς το αγώνισμα Επικράτειας θα κρίνει το πού θα μείνει η κάθε ομάδα ολόκληρη την εβδομάδα. Το Nomads θα καθηλώσει και απόψε το τηλεοπτικό κοινό, που το έχει τιμήσει δεόντως από την έναρξή του μέχρι σήμερα.

    ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ

    ΦΩΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

    Την Παρασκευή, με τη διαδικασία της αποχώρησης, σκόραρε το υψηλότερο μέχρι στιγμής ποσοστό του με 40,4% στο κοινό 15-44. Πιο συγκεκριμένα σε επίπεδο τετάρτου τηλεθέασης έφτασε το 46,3% ( 22:30-22:44). Στο σύνολο της τηλεθέασης, επίσης συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές, αφού το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 1.405.400 άτομα.

    Το Nomads σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά σε όλα τα κοινά, απέναντι σε πρωτότυπα επεισόδια των σειρών του Alpha και του MY STYLE ROCKS GALA Του SKAI. Ειδικότερα, στη ζώνη μετάδοσης του ( 21:02-23:15) ήταν πρώτο και κυριάρχησε με διαφορά από τα υπόλοιπα κανάλια.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ

    Παρασκευή 06.10.2017:

    Slot 21:02-23:15
    Κοινό 15-44
    ANT1: 37,8%
    ALPHA: 19,8%
    SKAI: 7,4%
    MEGA : 6,5%

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλγα Πηλιάκη: Η σέξι αθλήτρια και σύζυγος του Χανταμπάκη που έχει μαγέψει το κοινό του Nomads (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύη Ιωαννίδου: Όσα δεν γνωρίζατε για την παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Μαυρίδης: Τι πίστευε για το Survivor πριν τη συμμετοχή του στο Nomads – Ποια η αδυναμία του



    ΣΧΟΛΙΑ