• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Απόψε η 1η αποχώρηση του παιχνιδιού και η επιλογή νέων αρχηγών

    nomads


    Το Nomads ολοκληρώνει σήμερα την πέμπτη ημέρα προβολής του στον ΑΝΤ1. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα για την πρώτη αποχώρηση του παιχνιδιού, η οποία θα προβληθεί απόψε, καθηλώνοντας όλους τους τηλεθεατές.

    nomads

    Το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με αγωνία να μάθει τον πρώτο παίκτη που θα κληθεί να εγκαταλείψει το εξωτικό νησί Palawan στις Φιλιππίνες. Ένα άτομο εκ των τριών υποψηφίων προς αποχώρηση, που είναι οι Γιώργος Μαυρίδης, Εύη Ιωαννίδου και Φώτης Φιλιππόπουλος  θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο πρώτος υποψήφιος προέρχεται από την ομάδα της Φωτιάς, ενώ οι άλλοι δύο από την ομάδα της Ζούγκλας.

    nomads

    Αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανακοινώσει τον παίχτη που “σώθηκε” από το τηλεοπτικό κοινό μέσω της ψηφοφορίας και έπειτα οι δύο εναπομείναντες υποψήφιοι θα μπουν στη διαδικασία της μονομαχίας. Νικητής της μονομαχίας θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, θα υπάρξει και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το Nomads, επιλέγοντας τους αρχηγούς και για τις 3 ομάδες της επόμενης εβδομάδας.

    nomads
    Το αποψινό επεισόδιο του reality επιβίωσης του Αnt1, που έχει ήδη κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, αναμένεται να είναι συγκλονιστικό και άκρως ανατρεπτικό, με πολλές ενδιαφέρουσες αλλαγές  που θα κρατήσουν αμείωτη την προσοχή των τηλεθεατών.

    nomads

    Χθες το κανάλι ήταν πρώτο σε όλες τις ζώνες. Στο σύνολο ημέρας είχε μερίδιο 19,4% αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Alpha στο 16% με 3,4 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά. Στο σύνολο του Prime Time (21:00 με 23:59) είχε 29.1% και 11 μονάδες διάφορα από τον ALPHA που είχε 18,1%. Στη ζώνη προβολής του Nomads ο ΑΝΤ1 υπερίσχυσε του ανταγωνισμού κατά 14,3 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά. O καθαρός μέσος όρος του χθεσινού επεισοδίου ήταν 35,8%.

    Οι μέσοι όροι των καναλιών στη ζώνη προβολής του NOMADS (20:59 -23:08) είχαν ως εξής:

    ΑΝΤ1 33,7%
    ALPHA 19,4%
    ΣΚΑΙ 12,7%

    nomads

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλγα Πηλιάκη: Η σέξι αθλήτρια και σύζυγος του Χανταμπάκη που έχει μαγέψει το κοινό του Nomads (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το twitter στο πλευρό του Μαυρίδη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάνος Πίντζης: Η πολυτάραχη ζωή του ηθοποιού πριν το Nomads (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ