• LIFE&STYLE

    Νέα έρευνα: Αυτή την ημερομηνία γίνονται οι περισσότερες απιστίες

    απιστία


    Είναι δυνατόν να υπάρχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία να πραγματοποιούνται οι περισσότερες απιστίες; Κι όμως! Απ’ ό,τι φαίνεται, μια νέα έρευνα που διεξήγαγε ένα site γνωριμιών για παντρεμένους, το Illicit Encounters , ισχυρίζεται πως αυτό μπορεί να συμβαίνει και, μάλιστα, έχει ανακαλύψει και το ποια είναι η ημερομηνία αυτή.

    Το εν λόγω site, λοιπόν, πραγματοποίησε στον «κύκλο» του, δηλαδή στα μέλη του, μία πρωτότυπη έρευνα το 2016. Μέσα από τη μελέτη των 300 μελών του, κατέληξε στο συμπέρασμα πως το 72% αυτών ήταν έτοιμο να απατήσει στις 18 Νοεμβρίου. Συν τοις άλλοις, την συγκεκριμένη μέρα το site αυτό, που όπως προείπαμε αποτελείται από παντρεμένους που θέλουν να κάνουν γνωριμίες, είχε άνοδο 30% στην επισκεψιμότητα.

    Υπάρχει, όμως, κάποιος λόγος για την 18η Νοεμβρίου;

    Υπάρχει κάποια θεωρία από πίσω ή κάποια εξήγηση; 

    Προς έκπληξή μας, την απάντηση έρχεται να δώσει ο Christian Grant από το Illicit Encounters, ο οποίος υποστηρίζει πως η 18η Νοεμβρίου θεωρείται η τελευταία, κατά κάποιον τρόπο, ευκαιρία κάποιου να απατήσει, καθώς οι επόμενες βδομάδες θα είναι γεμάτες με οικογενειακές υποχρεώσεις και στιγμές, μιας και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Θα πρέπει να ασχοληθούν με διάφορα πράγματα τα οποία σχετίζονται με την περίοδο των εορτών και την προετοιμασία για αυτές.

    Αυτά ισχύουν στον Αγγλοσαξωνικό κόσμο, καθώς τα Χριστούγεννα είναι η μεγαλύτερη γιορτή του χρόνου. Αν το καλοσκεφτεί κανείς πάντως, και στην Ελλάδα γιορτάζονται δεόντως!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα έρευνα: Οι φαλακροί άνδρες είναι εξυπνότεροι, ισχυρότεροι και πιο σέξι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άντρες και γυναίκες ορίζουν διαφορετικά την απιστία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Οι 4 λόγοι που οι άντρες μπορεί να αρνηθούν το σεξ



    ΣΧΟΛΙΑ