• LIFE&STYLE

    Μηνιαίες προβλέψεις – Αύγουστος 2017: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με τα ζώδια;

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Κι όμως! Φτάσαμε Αύγουστο. Πώς θα είναι ο μήνας σου σύμφωνα με τα ζώδια και τον ωροσκόπο σου; Πώς θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

    ΚΡΙΟΣ
    Ο μήνας αυτός είναι μεταβατικός και θα διαπιστώσεις ότι το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου δεν θα είναι πλέον τα προσωπικά σου ζητήματα, αλλά εκείνα που αφορούν στον τομέα της καριέρας. Μπορείς να στηριχτείς στην εσωτερική σου δύναμη προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους. Παράλληλα οι πλανήτες βρίσκονται σε τέτοια θέση που σε ευνοούν, έτσι ώστε να τραβήξεις τα βλέμματα του κοινωνικού σου περίγυρου και να δεχθείς τη στήριξη που χρειάζεσαι. Το γεγονός αυτό θα είναι μεγάλης σημασίας για εσένα, αφού θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια για να φτάσεις στην επιτυχία. Για αυτό το λόγο, μην διστάσεις να συνεργαστείς με τους γύρω σου και να αφιερώσεις και εσύ χρόνο από το πρόγραμμά σου προκειμένου να τους σταθείς. Θα πρέπει μέσα σε όλα αυτά να βρεις χρόνο και για τον εαυτό σου, έτσι ώστε να ξεκουραστείς και να ανανεώσεις τις δυνάμεις σου. Πρόσεξε ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική σου δυνατότητα και χρειάζονται άμεση διευθέτηση. Αναμένεται ένα αρκετά απαιτητικό διάστημα, επομένως με σωστό προγραμματισμό και την απαιτούμενη ξεκούραση μπορείς να είσαι αποτελεσματική και εύστοχη.

    Αισθηματικές
    Ο τομέας των αισθηματικών σου αυτόν το μήνα φαίνεται να είναι αρκετά κυρίαρχος δεχόμενος ισχυρές επιρροές από τη θέση των πλανητών σου. Η αγάπη και το συναίσθημα θα είναι ισχυροί παράγοντες στην καθημερινότητά σου που θα επηρεάζουν αρκετά τις ενέργειές σου. Η γοητεία σου θα είναι σε πρώτο πλάνο με αποτέλεσμα το χάρισμά σου αυτό να σε ευνοεί στη σχέση σου ή αν είσαι single σε βοηθάει να τραβήξεις το ενδιαφέρον των υποψήφιων συντρόφων σου. Η προσωπική ζωή με το σύντροφό σου αναμένεται αρκετά φλογερή και παθιασμένη. Ακόμη και μια εγκυμοσύνη φαίνεται πιθανή αυτήν την περίοδο. Αν είσαι μόνη, μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναμένονται πολλές εκπλήξεις. Η κοινωνική σου ζωή και η συμμετοχή σου σε εξόδους με γνωστούς και φίλους θα είναι ενθουσιώδης και συναρπαστική. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλά ενδιαφέροντα πρόσωπα και οι εξελίξεις μπορούν να αποκτήσουν βαρύτητα αν το επιλέξεις.

    Επαγγελματικές
    Ο τομέας της καριέρας το μήνα αυτό βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου. Το εργασιακό περιβάλλον θα βρίσκεται σε ισορροπία καθώς οι πλανητικές επιρροές που θα δεχθείς κάνουν τις συνθήκες αρμονικές για να πετύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Η κριτική σου ικανότητα θα είναι αξιοσημείωτη και θα σε βοηθήσει να κάνεις μεγάλη βήματα προόδου στην καριέρα σου. Αν πάλι σκέφτεσαι να ξεκινήσεις ένα νέο επάγγελμα ή ψάχνεις να βρεις μια νέα εργασία, η επιτυχία αναμένεται να είναι σημαντική στην προσπάθειά σου αυτή. Επωφελήσου της ευκαιρίας. Όσον αφορά στις οικονομικές σου επιδιώξεις, ο μήνας αυτός θα είναι υπέροχος. Η εύνοια των πλανητών σε βοηθάει να κερδίσεις απρόσμενα χρήματα και να επικεντρωθείς με επιτυχία και καλά αποτελέσματα σε οικονομικούς στόχους που έχεις κατά νου. Η περίοδος είναι, επίσης, κατάλληλη για νέες συνεργασίες. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι πρόθυμα να σε στηρίξουν προς όφελος της οικονομικής σου ευημερίας. Αν σου ζητηθεί συμμετοχή ή βοήθεια στις οικονομικές επιδιώξεις από κάποια πρόσωπα γύρω σου αποδέξου την προσφορά, γιατί έτσι θα καταφέρεις να βγάλεις και εσύ χρήματα που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις οικονομικές εκκρεμότητες και δάνεια. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο και μετά ευνοούνται και οι νέες επενδύσεις.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Το μήνα αυτό ευνοούνται τα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, ενώ από την άλλη τα θέματα καριέρας απαιτούν λίγη παραπάνω προσοχή και σχεδιασμό από την πλευρά σου. Μπορείς να αφιερώσεις παραπάνω χρόνο την περίοδο αυτή, έτσι ώστε να οργανώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, να τους επαναπροσδιορίσεις αν είναι ανάγκη και να καθορίσεις τα σχέδια “μάχης” που θα εφαρμόσεις προκειμένου να τους επιτύχεις. Παράλληλα, αν καταφέρεις να ενισχύσεις την ψυχολογική σου υπόσταση θα μπορέσεις και να επιλύσεις πιθανά ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια σε οικογενειακό επίπεδο. Δώσε τους την προσοχή που τους πρέπει και μην τα αμελήσεις. Ακόμη, θα νιώσεις να πηγάζει από μέσα σου η ανάγκη για αυτονομία και επιτυχία. Θέλεις να αποδείξεις στους άλλους, αλλά κυρίως σε εσένα, την ικανότητά σου να κινείσαι με ανεξαρτησία και δυναμισμό, μια ανάγκη που καλό είναι να ελέγξεις καθώς μπορεί να σε κάνει να κινηθείς λανθασμένα και παρορμητικά. Αν πράξεις με περισσότερη σύνεση θα είναι πιο εύκολο να κατακτήσεις τους στόχους σου.

    Αισθηματικές
    Η θέση των πλανητών αυτόν τον μήνα ενισχύει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου. Η άνεση στις κοινωνικές επαφές είναι αρκετά ισχυρή και σου χαρίζει το πλεονέκτημα να λαμβάνεις τις σωστές αποφάσεις σχετικά με θέματα αγάπης, σχέσεων και επισημοποιήσεων. Αν βρίσκεσαι σε σχέση ή σε μια κατάσταση που χρειάζεται οπωσδήποτε μια τονωτική ένεση ανανέωσης, η περίοδος αυτή προσφέρεται για να διορθώσει και να ξαναζωντανέψει όποια περίπτωση το έχει ανάγκη. Το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο, οι προσπάθειές σου θα είναι επικεντρωμένες στην εναρμόνιση των οικογενειακών ισορροπιών. Προβλέπεται να είναι αρκετά επιτυχείς με αποτέλεσμα να υπάρξει ένα ήρεμο, γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον και οι συνθήκες θα βελτιωθούν εμφανώς. Θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις πολλές στιγμές χαράς και διασκέδασης με τα δικά σου πρόσωπα ή με το ταίρι σου, γεγονός που το είχες ανάγκη και σε κάνει να ανακτάς τις δυνάμεις σου. Αν πάλι διανύεις μια μοναχική περίοδο, η θελκτικότητα που πηγάζει από μέσα σου σε βοηθάει να κάνεις μια νέα συναισθηματική σχέση, η οποία έχει όλα τα εφόδια για να εξελιχθεί με μεγάλη επιτυχία. Ο τρόπος που θα χειριστείς όσα προκύψουν θα καθορίσουν και τις εξελίξεις.

    Επαγγελματικές
    Αυτόν το μήνα ήρθε επιτέλους η ώρα να χαλαρώσεις λίγο τους ρυθμούς σου στα επαγγελματικά και να ακουμπήσεις την πλάτη σου στην καρέκλα με ανακούφιση. Εσύ που αναζητάς εργασία θα έχεις επιτυχία εξαιτίας της εύνοιας που δέχεσαι από τη θέση των πλανητών ως προς το ζώδιό σου. Ο μήνας είναι επίσης κατάλληλος για να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αλλά κάνε το με επιμονή και υπομονή, καθώς τα αποτελέσματα που περιμένεις δεν θα φανούν αμέσως, αλλά λίγο αργότερα. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς αν τις χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Οικονομικά αναμένεται να σταθείς ικανοποιητικά απέναντι στις απαιτήσεις αυτόν το μήνα. Το γεγονός αυτό θα είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της ικανότητάς σου να ελίσσεσαι αποτελεσματικά. Το πλανητικό σκηνικό εξασφαλίζει την εισροή χρήματος από διάφορες δραστηριότητες την περίοδο αυτή. Κατά το πρώτο δεκαήμερο, θα χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα για κάποιες οικογενειακές ανάγκες, αλλά ταυτόχρονα από συγγενικά πρόσωπα θα σου παραχθεί βοήθεια οικονομικής φύσης. Μια μικρή αστάθεια αναμένεται προς το τέλος του μήνα, αλλά με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις να την ισορροπήσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΙ
    Το μήνα αυτό ο τομέας των επαγγελματικών δεν φαίνεται να βρίσκεται σε ισχυρή θέση. Αντίθετα, το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου θα επικεντρωθεί στο συναισθηματικό και ψυχολογικό σου κόσμο που προσπαθείς να τονώσεις. Όταν καταφέρεις να βρεις την πολυπόθητη ισορροπία, η ικανότητά σου να λαμβάνεις σωστές αποφάσεις θα βελτιωθεί. Ως αποτέλεσμα, θα επωφεληθούν εν τέλει και τα εργασιακά σου, αλλά σε μελλοντικό χρόνο.
    Όσον αφορά στον τομέα της επικοινωνίας και της κοινωνικότητας, φαίνεται να επικρατεί η άποψη των πολλών έναντι των δικών σου θέλω. Για να διαχειριστείς την κατάσταση θα πρέπει να διαλέξεις αν θέλεις να πας κόντρα στο ρεύμα ή αν θέλεις να εκμεταλλευτείς την περίσταση προς όφελός σου. Διευρύνοντας κι άλλο τον κύκλο σου και με σωστούς ελιγμούς μπορείς να προωθήσεις τα σχέδιά σου άκρως αποτελεσματικά. Θα διαπιστώσεις ότι τα πράγματα εξελίσσονται έτσι με μεγάλη ευκολία και πολύ ευνοϊκά προς το πρόσωπό σου. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, σε προβλήματα που θα προκύψουν μετά το πρώτο δεκαήμερο εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος και θα χρειαστεί η δική σου καθοριστική συμβολή για να ξεπεραστούν.

    Αισθηματικές
    Η περίοδος μοιάζει ευνοϊκή για τις ερωτικές σχέσεις. Ο διάχυτος ερωτισμός και η ακαταμάχητη γοητεία σου σε κάνουν πόλο έλξης για το αντίθετο φύλο. Το είδος και η σοβαρότητα αυτών εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Μπορείς να επιλέξεις σχέσεις που απαιτούν μεγαλύτερες δεσμεύσεις και χρόνο ή άλλες που σε κάνουν να περνάς απλά καλά και δεν σε επιβαρύνουν με επιπλέον προβληματισμούς για το τι μέλει γενέσθαι. Αν είσαι single λοιπόν, με το μαγνητισμό σου μπορείς να προσελκύσεις πρόσωπα που ξέρουν να εκτιμήσουν τα χαρακτηριστικά σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες για να ξεκινήσεις μια ρομαντική σχέση, αλλά εσύ θα αποφασίσεις εν τέλει αν και πώς θέλεις να προχωρήσεις. Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ιδιαίτερες στιγμές με το σύντροφό σου. Ωστόσο, μην ποντάρεις στις ιδιαίτερες στιγμές για να λύσεις ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσά σας. Οι λύσεις δεν θα είναι ουσιαστικές και με διάρκεια. Στην περίπτωση που χρειάζεσαι αλλαγές στον κοινό σας χώρο, καλό είναι να τις δρομολογήσεις μέσα στο μήνα που ευνοούνται τέτοιες ενέργειες. Ίσως η κρεβατοκάμαρά σας αναζητά την ανανέωση.

    Επαγγελματικές
    Η επαγγελματική σου ζωή αναμένεται να κινηθεί σε φυσιολογικά πλαίσια χωρίς να σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις πολλά πράγματα για την ανάπτυξη της καριέρας σου. Κάνε υπομονή και περίμενε έως ότου τα μαύρα σύννεφα απομακρυνθούν. Μπορείς να εκμεταλλευθείς την περίοδο για να καταστρώσεις σχέδια και στρατηγική, έτσι ώστε μόλις υπάρξει το πρόσφορο έδαφος να μπορέσεις να δράσεις. Ξέρεις ότι η σωστή οργάνωση και ο προγραμματισμός μπορούν να είναι καθοριστικής σημασίας για την υλοποίηση των σχεδίων. Η οικονομική σου κατάσταση προβλέπεται θετική και θα υπάρξει μια τάση για να λάβεις ρίσκα ή να κάνεις επενδύσεις. Όμως, μην αφήσεις τρίτους να σε εμποδίσουν ή να επηρεάσουν τον τρόπο σκέψης σου. Μάλλον εμπόδια θα σου δημιουργήσουν, παρά καλό θα σου κάνουν. Κινήσεις για αύξηση εισοδήματος που στηρίζονται σε ισχυρά δεδομένα και ακράδαντα στοιχεία αποδεικνύονται επικερδείς. Εκκρεμότητες στα οικονομικά σου, καλό είναι να τις διαχειριστείς μέχρι τα μέσα του μήνα. Από εκεί και μετά θα χρειαστείς τη βοήθεια φίλων και γνωστών για να ανταπεξέλθεις ικανοποιητικά. Δώσε προσοχή σε έκτακτα έξοδα που χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό για να ανταπεξέλθεις.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Το μήνα αυτό ο τομέας της οικογένειας παίζει πρωτεύον ρόλο για εσένα με διάφορους τρόπους. Από τη μια, θα σε απασχολήσουν ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την οικογένειά σου, ενώ από την άλλη τα πρόσωπα της οικογένειας αναμένεται να σε στηρίξουν στα εγχειρήματα που σκοπεύεις να κάνεις. Την περίοδο αυτή ευνοούνται οι μετακινήσεις, η αλλαγή τόπου διαμονής και οι επενδύσεις σε ακίνητα. Επίσης, θα πρέπει να ξέρεις ότι η θέση των πλανητών το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο δεν σε αφήνει να διατηρήσεις τον έλεγχο στις καταστάσεις γύρω σου, ενώ αντίθετα η ροή των γεγονότων σε παρασύρει. Μην ανησυχείς για αυτό, αφέσου στις εξελίξεις και απόλαυσε το μήνα. Ο κοινωνικός σου περίγυρος σου δείχνει το ενδιαφέρον του. Μέσα σε όλα αυτά θα μάθεις να συμβιβάζεσαι με τους κανόνες της ζωής και να συνεργάζεσαι με τους γύρω σου. Μπορεί αρχικά να νιώσεις ανασφάλεια και να σε φοβίσουν οι συνθήκες, αλλά σύντομα θα καταλάβεις ότι όλα γίνονται για καλό.

    Αισθηματικές
    Ο αισθηματικός τομέας το μήνα αυτό αναμένεται να είναι λίγο πιο περίπλοκος από όσο θα ήθελες. Πιο συγκεκριμένα, οι ισορροπίες στα αισθηματικά αναταράσσονται εξαιτίας των επαγγελματικών φιλοδοξιών και απασχολήσεων. Έτσι, οι ρομαντικές στιγμές γίνονται ολοένα και πιο δυσεύρετες την περίοδο αυτή. Βέβαια, αυτό δεν οφείλεται μόνο στη δική σου πλευρά, αλλά και στο ταίρι σου, καθώς οι κοινωνικές σας ζωές είναι αρκετά έντονες για να σας αφήσουν περιθώρια και χρόνο για την αισθηματική σας ζωή. Επίσης, είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αναστατώσεις με τον σύντροφό σου και ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίσεις θα καθορίσουν τα αποτελέσματα. Φρόντισε να δείξεις διαλλακτικότητα και διάθεση συμβιβασμού, αποφεύγοντας τις ίντριγκες. Αν ανήκεις στις singles, φρόντισε να ισορροπήσεις τα επαγγελματικά σου και να μην επιτρέψεις στις υποχρεώσεις αυτές να εμποδίσουν την προσωπική σου ζωή. Βρες χρόνο να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Η περίοδος δεν ενδείκνυται για επισημοποιήσεις και μονιμότητες αλλά παρ’ όλα αυτά έχεις δικαίωμα στην αγάπη.

    Επαγγελματικές
    Τα θέματα της εργασίας σου θα σε απασχολήσουν αρκετά το μήνα αυτό, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχουν αξιόλογα προβλήματα. Η επαγγελματική σου ανάπτυξη είναι δική σου υπόθεση και σχετίζεται με την ικανότητά σου να διευρύνεις και να συντηρήσεις τον κύκλο επαφών σου. Οι φίλοι σου ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στον τομέα αυτόν. Ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα θα βελτιώσει την επαγγελματική σου υπόσταση μέχρι το τέλος του μήνα. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να φανείς αρκετά συγκρατημένη και συνετή όταν ξοδεύεις και επενδύεις, έτσι ώστε να δεις θετικά αποτελέσματα τις επόμενες ημέρες που θα ακολουθήσουν. Αναμένεται εισροή χρήματος από προώθηση πωλήσεων και κοινωνικά δίκτυα κατά τα πρώτα δύο δεκαήμερα του μήνα. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, ευνοούνται επενδύσεις που σχετίζονται με την υγεία σου και οι οποίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες πολύ σύντομα.

    ΛΕΩΝ
    Το μήνα αυτό έχεις τη δυνατότητα να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου με μια ενέργεια και δυναμική που κάνει εντύπωση. Η αυτονομία και η πρωτοβουλία σου οδηγούν τα “θέλω” σου, κάνοντάς τα ξεκάθαρα στα μάτια σου. Τώρα είναι η περίοδος για να επιτύχεις τα περισσότερα από αυτά που επιδιώκεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών, ο δυναμισμός που σου προσφέρει η θέση των πλανητών είναι αξιοσημείωτη. Πηγή έμπνευσης και παράλληλα καταφύγιο θα αποτελέσει ο πυρήνας της οικογένειας, από όπου θα καταφέρεις να αντλήσεις πολλή ενέργεια. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξεις τον τομέα της επικοινωνίας και των κοινωνικών σου συναναστροφών. Οικονομικές εκκρεμότητες καλό είναι να διευθετηθούν τώρα για να αφήσουν χώρο να αναπτυχθούν νέες επενδύσεις. Μην ξαφνιαστείς αν υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε διάφορους τομείς, γιατί αναμένονται να φέρουν θετική έκβαση για εσένα.

    Αισθηματικές
    Στον αισθηματικό τομέα, το ζώδιό σου αυτόν το μήνα αναμένεται να έχει ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Αν είσαι single θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις μια ρομαντική σχέση. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτική πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε δέσμευση που χαρακτηρίζεται ως “σοβαρή” μέσα σε αυτό το διάστημα. Η θέση των πλανητών ενισχύουν τη γοητεία σου και σου δίνουν προοπτική για τις σχέσεις σου. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια αυτό το μήνα και ίσως συνάψεις σχέση με ένα πρόσωπο που θα έχει κύρος και εξέχουσα θέση. Οι γνωριμίες που προέρχονται από πρόσωπα της οικογένειάς σου θα είναι πολλά υποσχόμενες και με σπουδαία βαρύτητα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, η περίοδος δεν ευνοεί την επισημοποίησή της, ούτε και είναι κατάλληλη εποχή για να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς σου. Γενικότερα, οποιοδήποτε σοβαρό βήμα θέλεις να κάνεις καλό είναι να το καθυστερήσεις λίγο ακόμη. Η περίοδος στα αισθηματικά χαρακτηρίζεται από την καλή σου διάθεση και την επικοινωνιακή σου ικανότητα. Έτσι θα καταφέρεις να επιλύσεις εύκολα πιθανά προβλήματα που θα υπάρξουν στη σχέση σου, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφες και χαλαρές στιγμές με το σύντροφό σου. Δώσε χρόνο στη σχέση σου και θύμισε στο ταίρι σου με τον τρόπο σου, όλα εκείνα που σας ενώνουν.

    Επαγγελματικές
    Ο μήνας στα επαγγελματικά σου αναμένεται έντονος και γεμάτος δυναμισμό. Η θέση των πλανητών σε κάνουν να βγάζεις προς τα έξω τον επιθετικό και δυναμικό εαυτό σου. Η τάση αυτή θα σου είναι χρήσιμη προκειμένου να ανταπεξέλθεις με επιτυχία στις αλλαγές που αναμένεται να σημειωθούν στο χώρο της εργασίας σου. Θα κληθείς να επιβεβαιώσεις τις ικανότητές σου και να υπερασπιστείς τη θέση σου, καθώς κάποιες ανακατατάξεις στην εργασιακή ιεραρχία θα φέρουν αναστατώσεις και νέα δεδομένα στη δουλειά σου. Είναι ακόμη πιθανό να θελήσεις να αλλάξεις δουλειά ή να κάνεις ένα νέο εγχείρημα στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η σταθερότητα που χρειάζεσαι και ένα δυνατό και καθαρό μυαλό θα υπάρξουν ως προϋποθέσεις για να κάνεις τα βήματα που θέλεις. Ίσως προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια κατά τη διάρκεια του μήνα. Τα οικονομικά σου προμηνύονται αρκετά ισορροπημένα και σταθερά για το μεγαλύτερο διάστημα του μήνα. Η ευστροφία σου στις οικονομικές υποθέσεις θα σε βοηθήσει να πράξεις σωστά και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις μόλις αυτό κριθεί απαραίτητο. Το εισόδημά σου έχει περιθώρια βελτίωσης, εφ’ όσον κινηθείς με κατάλληλη στρατηγική και καινοτόμα σχέδια. Μπορείς να επενδύσεις στην επέκταση των γνώσεών σου επάνω σε θέματα οικονομίας, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αναπτύξεις την οικονομική σου κατάσταση.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για το ζώδιό σου αναμένεται να εντοπιστεί στα θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια και τη συναισθηματική ισορροπία. Τα δύο αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα καθώς η βελτίωση του ενός επηρεάζει θετικά το άλλο. Τα θέματα καριέρας θα τα βάλεις σε δεύτερη μοίρα, χωρίς βέβαια να τα θεωρήσεις και αδιάφορα. Το μήνα αυτό σου δίνεται η ευκαιρία να πράξεις όπως εσύ επιθυμείς και να κυνηγήσεις τους προσωπικούς σου στόχους στη ζωή. Δεν ανήκεις στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη να στηριχτούν επάνω σε άλλους ή σε καταστάσεις προκειμένου να προχωρήσουν, άρα δεν χρειάζεται να κάνεις σημαντικούς συμβιβασμούς. Όλο αυτό υποβοηθιέται από το δυναμικό σου χαρακτήρα. Το πάθος και ο αισθησιασμός σου θα είναι πολύ ισχυρά την περίοδο αυτή και σε συνδυασμό με την αυξημένη γοητεία σου θα καταφέρεις να έλξεις τους γύρω σου. Νιώθεις ότι η ανάγκη να ικανοποιήσεις τις βιολογικές σου ανάγκες είναι πιο ισχυρές από οποιοδήποτε κοινωνικό στερεότυπο ή κανόνα. Καλά θα κάνεις να ακούσεις την εσωτερική σου παρόρμηση και να μην υποτάξεις το πνεύμα σου σε ο,τιδήποτε δεν σου αρμόζει.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένουν νέες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της πρώτης κιόλας εβδομάδας του μήνα. Θα μπορέσεις να προσεγγίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα σου αλλάξουν τα δεδομένα. Ο τρόπος που θα λειτουργήσεις δεν συνάδει με το μέχρι τώρα γνωστό τρόπο που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου. Μην εκπλαγείς και αφέσου να ζήσεις τις εμπειρίες. Λειτουργώντας καμιά φορά έξω από τα προκαθορισμένα μας κάνει πιο αυθεντικούς και γοητευτικούς. Ίσως όλο αυτό να επιβαρύνει λίγο τον οικονομικό σου προγραμματισμό, αλλά ξέρεις ότι και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού μέχρι δεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Η κοινωνική σου εικόνα θα είναι ισχυρή και αρκετά δραστήρια. Στο μόνο που θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή είναι η τάση σου να διεκδικείς με εγωισμό και ζήλια το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεγονός που καλό είναι να ελέγξεις για να μην σου δημιουργήσει εν τέλει προβλήματα.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου δεν αναμένεται κάποια αξιόλογη μεταβολή ή προβλήματα που θα σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη αναστάτωση. Μπορείς ανεπηρέαστα να στραφείς σε μια αξιολόγηση του εαυτού σου και της επαγγελματικής σου απόδοσης τον τελευταίο χρόνο, ώστε να εντοπίσεις τα αδύνατα σημεία σου και να μπορέσεις να τα διορθώσεις προς όφελος της θέσης σου στο μέλλον. Επίσης, έχεις το χρόνο να δώσεις την απαιτούμενη προσοχή στις συνεργασίες σου και να διασφαλίσεις τη στήριξη των συνεργατών σου. Επικοινωνιακά ευνοείσαι και μπορείς να περάσεις με άνεση τις σκέψεις σου στους συνομιλητές σου. Οικονομικά, το πλανητικό σκηνικό δείχνει πως θα έχεις έναν μήνα αρκετά αποδοτικό και επικερδή. Θα υπάρξει αναπάντεχη εισροή χρήματος από πηγές που δεν είχες υπολογίσει στον προγραμματισμό σου. Έτσι η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και με σωστή διαχείριση θα καταφέρεις ακόμη και να βάλεις χρήματα στην άκρη.

    ΖΥΓΟΣ
    Η θέση των πλανητών ενισχύει την πνευματική σου υπόσταση, ενώ ο αισθησιασμός σου γίνεται έκδηλος χωρίς προσπάθεια. Θα διαπιστώσεις ότι η ανώτερη αυτή δύναμη που σε επηρεάζει σου δίνει σταθερότητα και υπεροχή. Τα δύο αυτά στοιχεία σε βοηθούν να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που προκύπτουν. Η πνευματική αναζήτηση ίσως σε ωθήσει να κάνεις ακόμη και ταξίδια που θα σχετίζονται με αυτήν. Η κοινωνική προσφορά και η διάθεσή σου να στηρίξεις τους γύρω σου, θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου και θα σε κάνει να ασχοληθείς με φιλανθρωπικά ιδρύματα και γενικότερα με τη στήριξη των αδύναμων οικονομικά και ψυχολογικά. Με τον τρόπο αυτό νιώθεις ότι ξεπληρώνεις λίγο από το χρέος που κουβαλάς από το παρελθόν σου. Η ψυχική σου ανάταση θα είναι φυσικό επακόλουθο γεγονός που θα σε κάνει ακόμη πιο δυνατή και διεκδικητική. Ο αισθησιασμός σου σε ωθεί να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου προκαλούν σωματική ευεξία και ενισχύουν το αίσθημα της χαράς. Οι πλανητικές όψεις βοηθούν στην εκδήλωση αναπάντεχων και συναρπαστικών γεγονότων είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου οικογένεια. Θα δεχθείς έναν καταιγισμό από θετικές επιδράσεις και αυτό θα μπορέσεις να το διοχετεύσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Δώσε μόνο λίγη προσοχή στον αυθορμητισμό σου και διατήρησε τον έλεγχο του εαυτού σου. Τα μεγάλα ρίσκα την περίοδο αυτή δεν αναμένονται να οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα, για αυτό καλό είναι να τα αποφύγεις.

    Αισθηματικές
    Αισθηματικά, η θέση των πλανητών αυτόν το μήνα ωθούν το κοινωνικό σου πρόσωπο και διευκολύνουν την επικοινωνία. Σου δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσεις και άλλο τους φίλους σου και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με εκείνους. Έτσι, θα σου δοθεί η ευκαιρία, αν είσαι single, να κάνεις αναπάντεχες γνωριμίες που θα σε μαγνητίσουν με έναν μαγικό τρόπο. Να ξέρεις ότι είσαι επιρρεπής σε δεσμεύσεις που μπορούν να έχουν μέλλον! Αν πάλι βρίσκεσαι σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και έχεις την ευκαιρία να ξαναζωντανέψεις το συναίσθημα και το πάθος. Οι ρομαντικές στιγμές θα κυριαρχούν αυτήν την περίοδο, ενώ θα νιώθεις ότι η αγάπη σε περιβάλλει. Αν νιώθεις έτοιμη να κάνεις ένα επόμενο βήμα ή να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για να αυξήσεις τα μέλη της οικογένειας, τότε οι μέρες αυτού του μήνα σε βοηθούν να κατευθυνθείς προς το στόχο σου.

    Επαγγελματικές
    Στον επαγγελματικό τομέα, θα νιώσεις μια εύνοια με ανεξήγητο τρόπο. Θα έχεις μια διορατικότητα που θα σε βγάλει από πολλές δύσκολες καταστάσεις και θα σε κάνει να κινηθείς εύστοχα και επιτυχημένα. Πρόσεξε μόνο τη φυσική σου κατάσταση και μην φτάσεις τον οργανισμό σου στα άκρα προκειμένου να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Αυτές θα είναι αρκετές και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά από πλευράς σου. Η οικονομική σου κατάσταση αναμένεται αρκετά καλή σε γενικές γραμμές. Οι δικοί σου άνθρωποι έχουν την προδιάθεση να σου δώσουν χρήματα και να σε στηρίξουν σε εγχειρήματα που έχεις κατά νου. Η ροή χρήματος θα είναι καλή και θα θελήσεις να βοηθήσεις και τους γύρω σου. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να επωφεληθείς της περιόδου αυτής για να βάλεις χρήματα στην άκρη και να ισορροπήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    O μήνας αυτός μοιάζει αφιερωμένος στα θέματα καριέρας, τα οποία θα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο όλες αυτές τις ημέρες. Προς το παρόν, αφήνεις για λίγο πιο πίσω τα ζητήματα που αφορούν στην ψυχολογία σου ή στην οικογένειά σου. Η επιτυχία σου στα επαγγελματικά όμως, θα έχει θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και στη διάθεση της οικογενειακής εστίας. Να ξέρεις ότι οι αγαπημένοι σου άνθρωποι βρίσκονται στο πλάι σου για να σε στηρίξουν. Επίσης, η θέση των πλανητών σε ωθεί να ασχοληθείς ακόμη περισσότερο με θέματα που αφορούν αποκλειστικά εσένα. Ο δυναμισμός σου θα είναι πολύ εμφανής και θα κινηθείς με ιδιαίτερη αυτονομία. Μπορείς να θέσεις πλάνο δραστηριοτήτων και να το ακολουθήσεις με πειθαρχία και επιμονή. Να ξέρεις ότι θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις όποια κατάσταση επιθυμήσεις προς όφελός σου και για αυτό δεν θα χρειαστείς την εύνοια του κοινωνικού σου περίγυρου. Η δύναμη πηγάζει από μέσα σου. Η πνευματικότητά σου παίζει, επίσης, καθοριστικό ρόλο για το ζώδιό σου και αυτή είναι που θα κινήσει τα νήματα τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην επαγγελματική και κοινωνική.

    Αισθηματικές
    Ο μήνας αυτός αναμένεται άκρως ερωτικός για το ζώδιό σας, καθώς η αισθησιακή σας πλευρά θα υπερτερεί και θα καθοδηγεί τα βήματά σας στη σχέση σας ή στην προσέγγισή σας με το άλλο φύλο. Αν ανήκεις στις singles, θα νιώσεις την ανάγκη να αναζητήσεις την αγάπη, αλλά να ξέρεις ότι αυτή ήδη σε αναζητά και πολύ σύντομα θα μπορέσεις να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Η πνευματική σου πλευρά κυριαρχεί και δεν αποκλείεται αυτή να σε οδηγήσει σε ένα πρόσωπο που θα αποβεί καθοριστικό για τη ζωή σου. Οι κοινωνικές και επαγγελματικές σου διασυνδέσεις είναι επίσης πιθανό να σε βοηθήσουν να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Επομένως, κράτησε τα μάτια σου ανοιχτά και αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις την ευκαιρία να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Δεν σου αρκεί να κατακτήσεις απλά το ταίρι σου, θέλεις να νιώσεις ότι σου ανήκει και πνευματικά.

    Επαγγελματικές
    Ο τομέας της καριέρας θα είναι ιδιαίτερα προκλητικός και απαιτητικός αυτόν το μήνα, αλλά δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς, αφού θα τα καταφέρεις μια χαρά εξαιτίας τoυ δυναμικού σου χαρακτήρα και των πολλών ικανοτήτων σου. Οι προσδοκίες σου στα επαγγελματικά δεν περιορίζονται μόνο στην προσωπική σου εξέλιξη, αλλά αναζητούν και την οικονομική επιβράβευση. Με την επιμελή δουλειά σου τα αποτελέσματα που περιμένεις θα έρθουν σύντομα. Να ξέρεις ότι θα έχεις τη στήριξη των συνεργατών και των ανωτέρων σου, ενώ το κύρος σου ενισχύεται. Θα σου δοθεί ακόμη, η ευκαιρία να αναλάβεις καινούριες αρμοδιότητες, μέσα από τις οποίες θα αποδείξεις περίτρανα το εύρος των δυνατοτήτων σου. Στα οικονομικά σου, αναμένεται άνθιση την περίοδο αυτή, γεγονός που οφείλεται στην εύνοια που δέχεσαι πλανητικά. Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι ιδανική για να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες ή να υπογράψεις συμβόλαια.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Για το μήνα αυτό θα νιώσεις την ανάγκη να στρέψεις το βλέμμα σου περισσότερο στον τομέα της καριέρας σου, ο οποίος φαίνεται αρκετά ευνοημένος και ισχυρός εξαιτίας της θέσης των πλανητών. Καλό είναι να μην φέρεις στην επιφάνεια θέματα της οικογένειας και του σπιτιού μιας και η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να τα χειριστείς και να τα επιλύσεις έτσι όπως απαιτείται. Παράλληλα, η υγεία σου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έτσι μπορείς ανενόχλητη να ασχοληθείς με την εργασία σου και την περαιτέρω ανάπτυξή σου στην επαγγελματική ζωή. Ο δυναμισμός σου δεν μπορεί να κρυφτεί και μάλιστα αυτός είναι που σε κάνει ικανή να αντιμετωπίσεις όποιο εμπόδιο σου προκύψει, χωρίς να χρειαστεί να ζητήσεις τη στήριξη των γύρω σου. Οι στόχοι που θέτεις θα είναι εφικτοί αλλά θα χρειαστούν αρκετή δουλειά. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου για να δράσεις σωστά και τίποτα δεν θα μοιάζει ανέφικτο. Μπορείς να δημιουργήσεις τα δεδομένα που θέλεις στη ζωή σου, αρκεί να κινηθείς με αυτοπεποίθηση και εργατικότητα.

    Αισθηματικές
    Ανήκεις σε ένα από τα ευνοημένα ζώδια στον τομέα των αισθηματικών για αυτόν το μήνα. Η ενέργεια και ο δυναμισμός σου ενισχύουν τη γοητεία σου και οι επικοινωνιακές σου ικανότητες σε φέρνουν πιο κοντά σε πρόσωπα που σε έλκουν. Αν είσαι single, φρόντισε να επωφεληθείς των ευκαιριών που θα προκύψουν καθώς δεν θα είναι λίγες οι περιπτώσεις που θα σου δοθεί η δυνατότητα να βγεις ρομαντικό ραντεβού. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είτε θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις το επόμενο μεγάλο βήμα είτε να αυξήσεις τα μέλη της οικογένειά σου. Σε γενικές γραμμές, τα φώτα θα πέφτουν επάνω σου, το κοινωνικό σου πρόσωπο θα σε κάνει να περνάς καλά και θα σου ανοίξουν πολλές πόρτες για να αλλάξεις τα δεδομένα της ζωή σου.

    Επαγγελματικές
    Ο τομέας των επαγγελματικών θα βρίσκεται σε υπέροχη κατάσταση και θα υπάρξουν θεαματικές βελτιώσεις. Η επιτυχία στην εργασία θα επηρεάσει θετικά τις σχέσεις σου με την οικογένεια και τους φίλους που θα φαίνεται να το απολαμβάνουν μαζί σου. Έτσι, θα καταφέρεις να επιτύχεις την αρμονία και την ευτυχία στην καθημερινότητά σου. Οι προβλέψεις για την οικονομική σου κατάσταση είναι αρκετά καλές για αυτόν το μήνα. Τα έξοδα που αναμένονται σχετίζονται με την οικογένεια, την υγεία και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Ίσως, όλα αυτά να σου δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος, αλλά εδώ κρίνεται απαραίτητη η σωστή οικονομική διαχείριση προκειμένου να ανταπεξέλθεις σωστά και χωρίς άσχημες συνέπειες. Τα έσοδά σου αναμένονται να αυξηθούν και σε αυτό θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί περισσότερο στον τομέα της εργασίας σου και των επαγγελματικών επιλογών. Τα ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια θα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα, όμως αυτό δεν θα δημιουργήσει προβλήματα, καθώς η επαγγελματική σου επιτυχία θα χαροποιήσει και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο μήνας αναμένεται μεταβατικός σε όλα τα επίπεδα και αυτό απαιτεί ευελιξία από πλευράς σου. Επίσης, θα πρέπει να διατηρήσεις το κοινωνικό σου πρόσωπο, καθώς η βοήθεια των άλλων θα είναι καθοριστικής σημασίας για την επίτευξη των στόχων σου. Αυτό ισχύει μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο, καθώς από το τρίτο και μετά θα μπορέσεις να λειτουργήσεις πιο ανεξάρτητα για να επιτύχεις ό,τι θέλεις. Η αυτοπεποίθησή σου θα βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και αυτό σε κάνει πιο αποφασιστική και δραστήρια το μήνα αυτό. Στον ερωτικό τομέα, ο σύντροφός σου θα είναι δίπλα σου και θα δείχνει κατανόηση για πολλά ζητήματα και ειδικά αυτά που σχετίζονται με την πνευματικότητά σου και τις ανάγκες που αυτή σου γεννά.

    Αισθηματικές
    Στον αισθηματικό τομέα, η κατάσταση αναμένεται ευχάριστη και γεμάτη συναίσθημα. Το κλίμα στη σχέση σου θα είναι διασκεδαστικό και ρομαντικό. Ο σύντροφός θα είναι κοντά σου και θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις αισθητά τη σχέση σου και ιδιαίτερα σε σημεία που νιώθεις ότι χρειάζεσαι αλλαγές. Αν είσαι single, η αγάπη είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα. Αυτό φαίνεται ότι θα προκύψει είτε μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είτε από κοινωνικές συναναστροφές με φίλους. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να συνάψεις μια ενδιαφέρουσα σχέση με ρομαντικά στοιχεία. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς για να κριθεί το μέλλον και η σοβαρότητα μιας τέτοιας σχέσης. Για αυτό απόλαυσε αυτά που θέλεις και άσε το μέλλον να αναδείξει ό,τι αξίζει.

    Επαγγελματικές
    Οι εξελίξεις για το ζώδιό σου στον επαγγελματικό τομέα θα είναι καταπληκτικές αυτόν τον μήνα. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να προωθήσεις την καριέρα σου. Οι φίλοι και η οικογένειά σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σε ενθαρρύνουν σε θέματα της εργασίας σου. Μπορείς να περιμένεις προαγωγή ή αύξηση στα εισοδήματά σου μετά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου. Η οικονομική σου κατάσταση, συγκρινόμενη με τον προηγούμενο μήνα, θα είναι πολύ καλύτερη. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων σου και των αγαπημένων σου προσώπων για να βελτιώσεις τα έσοδά σου. Από τον κοινωνικό σου περίγυρο αναδεικνύονται ευκαιρίες που θα ωθήσουν την ανάπτυξη των οικονομικών σου. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις τα πολλά έξοδα ή τις επενδύσεις, καθώς δεν ευνοούνται αυτόν τον μήνα από τη θέση των πλανητών.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Και το δικό σου ζώδιο δέχεται θετικές επιρροές αυτόν το μήνα στον τομέα των επαγγελματικών σου. Αυτός φαίνεται να κυριαρχεί στο μυαλό σου και να ζητάει την προσοχή και το χρόνο σου. Βέβαια, ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις θα καταφέρεις να δώσεις όσα χρειάζονται στα προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα. Μετά το τέλος του πρώτου δεκαημέρου, η καθημερινότητα φαίνεται να γίνεται λίγο πιο περίπλοκη εξαιτίας των επιρροών που θα δεχθείς. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αρκετές προκλήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σου και αυτό θα φέρει ένταση και μπερδέματα. Εκεί θα χρειαστεί να επικαλεστείς την ψυχραιμία σου και τη στήριξη των δικών σου προσώπων προκείμενου να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων. Το καλό είναι ότι εν τέλει, αφού θα περάσεις τις δυσκολίες, τα πράγματα θα εξελιχθούν προς όφελός σου.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη σχέση σου σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και τρυφερότητας. Ο σύντροφός σου θα κάνει τα αισθήματά του ιδιαίτερα εμφανή, γεγονός που θα σου χαρίσει ικανοποίηση. Αν είσαι single, η περίοδος αυτή θα σε βοηθήσει να κάνεις γνωριμίες που θα έχουν ενδιαφέρον και θα σε ελκύουν με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Βέβαια, καλό είναι να αφήσεις τη γοητεία σου να λειτουργήσει προς όφελός σου κάνοντάς σε να προσεγγίσεις τα πρόσωπα που θέλεις με μεγαλύτερη ευκολία και καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να φερθείς υπεύθυνα και ξεκάθαρα, δίνοντας στον άλλο να καταλάβει τις προθέσεις σου, καθώς αυτό θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση σε μελλοντικό χρόνο.

    Επαγγελματικές
    Το μήνα αυτό τα επαγγελματικά σου ευνοούνται και η εξέλιξή σου θα είναι γρήγορη. Η οξυδέρκειά σου στον εργασιακό χώρο είναι το μεγάλο σου πλεονέκτημα που σε κάνει να ισχυροποιείς τη θέση σου. Μπορείς να θέσεις στόχους και να καταφέρεις να τους επιτύχεις. Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε βοηθάει επίσης, να αναρριχηθείς επαγγελματικά. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να δεις βελτίωση. Η τάση σου να βοηθάς τους γύρω σου θα σε ωφελήσει, καθώς η καλή σου τύχη θα σου τα επιστρέψει πίσω αποδίδοντας δικαιοσύνη. Σε γενικές γραμμές βέβαια, οι ανάγκες που θα πρέπει να καλύψεις θα είναι πολλές και τα έξοδα αυξημένα. Αυτό θα σε κάνει να μην μπορείς να ισορροπήσεις με επιτυχία τα οικονομικά σου. Περιόρισε όσο μπορείς τις σπατάλες και θα δεις ότι σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Το μήνα αυτό ο επαγγελματικός τομέας ευνοείται και η εξέλιξή σου στα εργασιακά είναι σχεδόν σίγουρη. Επομένως, σε γενικές γραμμές τα επαγγελματικά ζητήματα υπερτερούν εκείνων που αφορούν στα προσωπικά σου ή την οικογένεια. Βέβαια, θα υπάρξουν διαστήματα μέσα στο μήνα που θα πρέπει να προωθήσεις ζητήματα της οικογένειας καθώς οι συνθήκες θα το απαιτούν. Η περίοδος δεν ευνοεί την έντονη δραστηριοποίηση σε κάποια ζητήματα, καθώς για την επίτευξή τους θα χρειαστείς τη συνδρομή τρίτων. Ο συμβιβασμός και η συνεργασία είναι δύο έννοιες που θα έχουν καταλυτικό ρόλο στην καθημερινότητά σου. Θα πρέπει να αποδεχθείς τα προβλήματα που δημιουργούνται και να ικανοποιείσαι όταν τα πράγματα κυλούν ομαλά. Να περιμένεις μια πτώση στη διάθεσή σου προς το τέλος του μήνα. Να ξέρεις ότι θα είναι παροδικό και σύντομα θα νιώσεις πολύ καλύτερα.

    Αισθηματικές
    Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη μέχρι και το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Αν είσαι single, αυτό σε βοηθάει να κάνεις γνωριμίες και να προσεγγίσεις υποψήφιους συντρόφους. Εκμεταλλεύσου την εύνοια, άφησε την ανασφάλειά σου στην άκρη και αναζήτησε την αγάπη, τη συντροφικότητα και τις ρομαντικές επαφές. Αν είσαι δεσμευμένη, η σχέση σου επηρεάζεται από τη θέση των πλανητών και οι πιθανότητες για επισημοποιήσεις είναι πολλές. Νιώθεις ότι περιβάλλεσαι από αγάπη και ο ερωτισμός στη σχέση σας είναι παραπάνω από έκδηλος. Θα είσαι σε θέση να διακρίνεις αν το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου σε νοιάζεται και σε αγαπάει αληθινά. Προς το τέλος του μήνα, θα φτάσετε στο αποκορύφωμα των ρομαντικών στιγμών και ίσως μιλήσετε για τα κοινά μελλοντικά σας σχέδια.

    Επαγγελματικές
    Ο μήνας αυτός σε βοηθάει να υλοποιήσεις επαγγελματικά ό,τι είχες βάλει στο νου σου. Θα έχεις την υποστήριξη των ανωτέρων και ανθρώπων με κύρος, έτσι ώστε να μπορέσεις να αναπτυχθείς κι άλλο στο χώρο της εργασίας σου. Οι κοινωνικές σου συναναστροφές σε βοηθούν επίσης να αναπτύξεις προοπτικές και επαγγελματικά σχέδια. Μπορείς να περιμένεις αλλαγές στη θέση σου στην εργασία, γεγονός που θα αποφέρει και τις αντίστοιχες οικονομικές ανταμοιβές. Στα οικονομικά σου, θα υπάρχει επαρκής εισροή χρήματος, αλλά θα απαιτείται αρκετή προσπάθεια για να ισορροπήσεις. Ίσως υπάρξουν διαμάχες ακόμη και με φιλικά πρόσωπα σχετικά με οικονομικά ζητήματα. Δεν είσαι ικανοποιημένη από τις μέχρι τώρα πηγές εισοδήματός σου. Ο σύντροφός σου σε βοηθάει να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, ενώ αναμένονται χρήματα από επενδύσεις και ασφάλειες. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κινήσεις για να επεκτείνεις την επιχείρησή σου. Γενικότερη βελτίωση μπορείς να επιτύχεις μέσα από την περικοπή των σπαταλών και την ανάπτυξη των γνώσεών σου γύρω από θέματα οικονομίας.

    Πηγή: tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτός είναι ο Ιταλός επιχειρηματίας που άφησε τη γυναίκα του για την Αθηνά Ωνάση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας… Από 31 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου 2017

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Δευτέρα 31 Ιουλίου)



    ΣΧΟΛΙΑ