• LIFE&STYLE

    Άντρες: 4 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το σώμα της γυναίκας

    • NewsRoom
    ζευγάρι


    Το γυναικείο σώμα είναι αρκετά περίπλοκο και ειδικά στα θέματα που αφορούν την σεξουαλική διάθεση. Δεν αρκεί η σεξουαλική πράξη αυτή καθ’ αυτή για να της προσφέρεις έναν καλό οργασμό.

    Υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να συνδυάσεις, ώστε να η σεξουαλική της επιθυμία να φτάσει στα ύψη. Για να φτάσει στη μεγαλύτερη απόλαυση, θα πρέπει να μην επαναπαυτείς και να βρεις τα “κουμπιά” της.

    Ιδού κάποια πράγματα που είναι καλό να ξέρεις για το γυναικείο σώμα και τα οποία θα σε βοηθήσουν:

    1. Το μυαλό
    Το μυαλό της γυναίκας αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά σεξουαλικά της όργανα, όσο απλό ή αστείο κι αν σου φαίνεται αυτό. Θα πρέπει να ερεθίσεις πρώτα το μυαλό της και να “χαϊδέψεις” τη σκέψη της, για να καταφέρεις να την ικανοποιήσεις πλήρως. Μην διστάσεις να της μεταφέρεις με τα λόγια σου όλα αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις να κάνετε μαζί, καθώς η ομιλία λειτουργεί αφροδισιακά σε πολλές γυναίκες. Φρόντισε να της περάσεις τα μηνύματα που θες και να μπεις για τα καλά στο μυαλό της.

    2. Η κλειτορίδα
    Μην σου φαίνεται ανούσιο να ασχοληθείς με την περιοχή αυτή, ειδικά από τη στιγμή που ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείο πληθυσμού δηλώνει ότι έχει κλειτοριδικό οργασμό. Είτε ισχύει αυτό είτε όχι, μην παραμελήσεις την περιοχή της κλειτορίδας. Όλα κινούνται γύρω από το εν λόγω μέρος του σώματος και το να ερεθίσεις την περιοχή αυτή, μόνο σε καλό θα σου βγει.

    3. Ολόκληρο το κορμί
    Όπως είπαμε, δεν αρκεί μόνο η πράξη αυτή καθ΄αυτή. Θα πρέπει να δώσεις σημασία σε ολόκληρο το κορμί της, είτε με χάδια και αγγίγματα, είτε με φιλιά. Χάιδεψε το σώμα της, άγγιξε τα χέρια, τα πόδια και τους ώμους της, ασχολήσου με το στήθος της. Χρειάζεται χρόνος, όρεξη και σε καμία περίπτωση βιασύνη.

    4. Η υγρασία
    Ναι, η υγρασία στην κάτω περιοχή είναι το ζητούμενο και αν υπάρχει, πάει να πει πως βρίσκεσαι σε καλό δρόμο. Ωστόσο, επειδή κάποιες γυναίκες δυσκολεύονται στον τομέα αυτό, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με εσένα, θα πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου για να ενυδατώσεις την περιοχή. Πολλές έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες που χρησιμοποιούν λιπαντικό, είτε στα προκαταρκτικά είτε στο σεξ, απολαμβάνουν πολύ περισσότερο την σεξουαλική πράξη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 4 συχνότερες απορίες των αντρών για το σεξ και οι επιστημονικές απαντήσεις τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η στάση που δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τρεις τρόποι για να μπει αμέσως σε «sex mood»



    ΣΧΟΛΙΑ