• LIFE&STYLE

    Survivor: Χαμός στο Twitter με την υποψηφιότητα Χανταμπάκη και Αγγελόπουλου (pics+video)

    Survivor


    Η σχέση του Στέλιου Χανταμπάκη και του Γιώργου Αγγελόπουλου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια του Survivor. Άλλωστε, κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει τον επικό τους καβγά με αφορμή ένα πιάτο ρύζι. Το ειρωνικό ύφος του Στέλιου Χανταμπάκη είχε εκνευρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο που με μία απότομη κίνηση του είχε τραβήξει την μπλούζα από το πρόσωπό του. Μάλιστα, είχε παρέμβει ο Λάμπρος Χούτος για να χωρίσει τους δύο άντρες.

    Αν και οι δύο τους έκαναν προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά, σε καμία περίπτωση, δεν δηλώνουν φίλοι. Στα τελευταία επεισόδια, η Ειρήνη Παπαδοπούλου φαινόταν απομονωμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ήταν εμφανές ότι θα την καταψήφιζαν οι συμπαίκτες της. Η τραγουδίστρια ωστόσο κατάφερε να κερδίσει την προσωπική ασυλία, φέρνοντας την ανατροπή στο παιχνίδι. Η επόμενη… ψήφος των «Διάσημων» πήγε στο Ντάνο. Ο δημοφιλής στο κοινό Γιώργος Αγγελόπουλος ψηφίστηκε προς αποχώρηση με πέντε ψήφους.

    Τότε η Ειρήνη Παπαδοπούλου που  υποστηρίζει  ότι έχουν δημιουργηθεί κλίκες και ορισμένοι παίκτες ψηφίζουν κατόπιν συνεννόησης, καταψήφισε τον Στέλιο Χανταμπάκη, για «να κρίνει το κοινό», όπως είπε. Τον τρίτο υποψήφιο κατέδειξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και είναι ο Γιώργος Χρανιώτης.

    Όπως ήταν αναμενόμενο, το «Twitter» πήρε φωτιά με την υποψηφιότητα του Ντάνου και του Χανταμπάκη.

    Δείτε μερικά από τα tweets:

    Survivor

    Survivor

    Survivor

    Survivor

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαριάννα Καλλέργη: Η στήριξη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και η δικαίωση (pics-video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα αποκάλυψη για το Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που θα φύγει σε λίγες ώρες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: H Ειρήνη Κολιδά επανήλθε – Το πρώτο μήνυμα στο facebook μετά το ατύχημα



    ΣΧΟΛΙΑ