• LIFE&STYLE

    Είναι οριστικό: Στο «Survivor» η Ελεονώρα Μελέτη – Όλες οι λεπτομέρειες

    Μελέτη

    Ελεονώρα Μελέτη/ Παρουσιάστρια


    Είναι γεγονός: Η σέξι Ελεονώρα Μελέτη «μπαίνει» στο πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της φετινής σεζόν! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ σχεδιάζουν τη δημιουργία ενός μαγκαζίνο αφιερωμένο στο Survivor, που κυριολεκτικά σπάει ταμεία. Ο σταθμός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πόσο δημοφιλές έχει γίνει το παιχνίδι με τη δημιουργία μίας τέτοιας εκπομπής.

    Για τον λόγο αυτό, πρότειναν στην Ελεονώρα Μελέτη να αναλάβει την παρουσίαση  εκπομπής που θα σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν στα νησιά των «Μαχητών» και τον «Διάσημων», η οποία και δέχτηκε με χαρά. Εξάλλου, ήταν γνωστό πόσο φανατικά παρακολουθεί το reality show και πόσο το σχολιάζει στα social media της.

    Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η  παρουσιάστρια  έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες της για να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να γνωριστεί από κοντά με τους παίκτες!

    Σημειώνεται ότι η εκπομπή προγραμματίζεται να βγει στον αέρα αμέσως μετά το Πάσχα, με σκοπό να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 24 Απριλίου και να μεταδίδεται καθημερινά στις 3 το μεσημέρι…! Κάτι τέτοιο βέβαια πρόκειται να αλλάξει το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού αφού θα «μετακομίσει» η εκπομπή «Σκάι στις 3» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ωστόσο στο κανάλι του Φαλήρου εκμεταλλεύονται όσο μπορούν το ριάλιτι αφού έχει αποδειχθεί το «πουλέν» τους στη μάχη της τηλεθέασης…!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Γιώργος Αγγελόπουλος: Με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα Ολυμπιονίκη είχε σχέση; 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Για ποιο λόγο έμειναν με ανοιχτό το στόμα οι παίκτες των «Μαχητών»; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παίρνει εξιτήριο ο Μάριος Ιωαννίδης! Θα επιστρέψει στην παραλία των «Μαχητών»;



    ΣΧΟΛΙΑ