• LIFE&STYLE

    Aποκάλυψη: Αυτοί θα είναι οι Έλληνες που θα διαγωνιστούν απέναντι στους Τούρκους του Survivor (video)

    Survivor


    Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Φτιάξε καφέ να στα πω» σχολίασαν τα τεκταινόμενα του Survivor, όπως το πόσο κοντά ήρθαν Βαλαβάνη-Αγγελόπουλος, και τη συμφιλίωση Κοκκινάκη-Σπαλιάρα. Επίσης, μίλησαν και για το ελληνοτουρικό αγώνισμα του Survivor, που θα προβληθεί σήμερα και αύριο μέσα από τη συχνότητα του Σκάι.

    «Ουάου!» είπε η παρουσιάστρια, που έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Έχει εξαιρετικό μοντάζ. Και επειδή διαμορφώνουν τους χαρακτήρες, θα έχει ενδιαφέρον αν δούμε τον Ντάνο εναντίον του Τούρκου Ντάνου!»

    «Θα παίξουν μόνο οι πιο δυνατοί τους παίκτες, θα παίξουν Βαλαβάνη και Σάρα, Ντάνος, Κωνσταντίνος, Μάριος, μισθοφόρος και άλλο ένα αγόρι!» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

    «Πληροφορίες θέλουν τον Τσανγκ να έχει οργανώσει πάρτι για την αποχώρηση της Ελισάβετ!» είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια! «Έχουν μείνει 2 γυναίκες, και οι πιο δυνατές αγωνιστικά!» Τα σχόλια συνεχίστηκαν αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν τον Γιάννη Σπαλιάρα να παραμείνει στο παιχνίδι, και την πρόβλεψη ότι τόσο εκείνος, όσο και η Σάρα, θα φτάσουν κοντά στον τελικό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκάλυψη στη διαμάχη Γιάννη Κούστα- Σοφίας Γιαννικοπούλου: Η πρώην έβαζε «καπέλο» ακόμα και στα δίδακτρα των καθηγητών!

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Αλλάζουν όλα όσα ξέραμε – Τα νέα δεδομένα για τον τελικό

     



    ΣΧΟΛΙΑ