• LIFE&STYLE

    Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Οι συγκινητικές πρώτες δηλώσεις της μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη (video)


    Στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day, που βρέθηκε στα backstage της φωτογράφισης της θεατρικής παράστασης «Δουλειές με φούντες», στην οποία θα πρωταγωνιστούσε η Ζωή Λάσκαρη, μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

    Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου δήλωσε: «Δεν πέφτει μαύρη αυλαία στο θέατρο Ζωή Λάσκαρη. Όπως θα έκανε και η ίδια, επειδή αγαπώ αυτόν τον χώρο, δεν μπορούσα παρά να συνεχίσω στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» και να αναλάβω να ανεβάσω την παράσταση όπως τα είχε κανονίσει όλα.»

    Και συνέχισε: «Τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη δεν θα το κάνει καμία. Το σενάριο ξαναφτιάχτηκε, άλλαξαν κάποια πράγματα και διασκορπίστηκε ο ρόλος σε τρεις βασικούς. Θέλω να καταλάβετε κάτι, η θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» πλέον είναι ομάδα. Ό,τι και να ανεβαίνει σε αυτή τη σκηνή θα είναι ομαδικό, δεν πιστεύω στις μονάδες και τα δήθεν. Ό,τι θα ανεβαίνει σε αυτό το θέατρο θα είναι ομαδικό. Είμαστε μια ομάδα και η μητέρα μου, καλώς ή κακώς, μας ένωσε… Δε θέλω να μιλήσω για τη μητέρα μου. Είναι κάτι που βιώνω προσωπικά εγώ και η οικογένειά μου. Και βέβαια θα ήθελε το κοινό να δει τη μαμά μου στην παράσταση, κι εγώ τη μαμά μου θα ήθελα να δω. Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό. Η μαμά μου μού άφησε ένα πολύ ωραίο θέατρο και θέλω να κάνω πολύ ωραία πράγματα εκεί μέσα με ωραίους ανθρώπους και αυτός είναι ο σκοπός μου. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Έχω μεγαλώσει μέσα στα θέατρα. Αν θα τα καταφέρω ή όχι θα το δείξει ο χρόνος και ο κόσμος. Με ενδιαφέρει να ανεβαίνουν σε αυτή τη σκηνή νέοι άνθρωποι που να δίνουν την ψυχή και την καρδιά τους και όχι να μας ενδιαφέρει και όχι να είμαστε στην τσίτα εάν έχουμε παχύνει ή να είμαστε τέλειοι… Δε με ενδιαφέρει αυτό, με ενδιαφέρει να ανεβαίνουν στη σκηνή νέοι άνθρωποι με ταλέντο… Eίναι έκπληξη! Δεν ήταν να παίξω στο έργο, αλλά με όλα αυτά που έγιναν θα παίξω έναν μικρό ρόλο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Όσα είπε η Zωή Λάσκαρη στον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη κατά τη διάρκεια της κηδείας του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήριαλ θα γίνει η ζωή της Ζωής Λάσκαρη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ζωή Λάσκαρη: Η οικογένεια και οι φίλοι της θυμήθηκαν την ηθοποιό στο 40ημερο μνημόσυνο (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ