• LIFE&STYLE

    Η Luxury Concierge στο ξενοδοχείο Hilton Αθηνών

    • NewsRoom
    Luxury Concierge

    Εύα Λυμπεροπούλου, Γιάννης Στασινόπουλος, Δήμητρα Κούστα


    Την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου η εταιρία Luxury Concierge Travel Services, της οποίας ηγείται ο κ. Γιάννης Στασινόπουλος, πραγματοποίησε τα εγκαίνια του καινούργιου της flagship store εντός του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών. Πρόκειται για έναν πολυτελή πρωτοποριακό χώρο, ο οποίος σχεδιάστηκε από τον κύριο Τάσο Ζέππο και τη zege architects.

    Luxury Concierge
    Εύα Λυμπεροπούλου, Γιάννης Στασινόπουλος, Δήμητρα Κούστα
    Luxury Concierge
    Δημήτρης Τζελέπης της Emirates και Γιάννης Στασινόπουλος της Luxury Concierge
    Luxury Concierge
    Γιάννης Στασινόπουλος της Luxury Concierge με τον Δήμαρχο Μαραθώνα κύριο Ηλία Ψινάκη

    Ο χώρος αυτός συνδυάζει σε πλήρη αρμονία υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες concierge για τους ενοίκους του Hilton και όχι μόνο, εκλεκτά γαστρονομικά προϊόντα με ναυαρχίδα το πρώτο ελληνικής παραγωγής χαβιάρι THESAURI, φρέσκες άγριες Ελληνικές Τρούφες, Αυγοτάραχο Μεσολογγίου, αγουρέλαιο και πολλά ακόμα σπάνια και ιδιαίτερα ντελικατέσεν προϊόντα. Επίσης ιδιαίτερα γυναικεία και ανδρικά αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου από τους καλύτερους οίκους σε συνεργασία με την Οrama Eyewear αλλά και είδη διακόσμησης όπως τα Mr & Mrs και ιδιαίτερα κεριά όπως True Grace, Kobo and Muse.

    Luxury Concierge
    Έλενα Σύρακα, Χρύσανθος Πανάς, Αλεξάνδρα Πάλλη-Γιαννακοπούλου
    Luxury Concierge
    Η chef Ντίνα Νικολάου με την Κατερίνα Ασκούνη
    Luxury Concierge
    Μαρία Καλαμάκη-Βατοπούλου, γενική διευθύντρια του οίκου Prada στην Ελλάδα με την Κατερίνα Κουσουρή-Αντωνοπούλου

    Τη βραδιά των εγκαινίων οι υψηλοί προσκεκλημένοι κατέκλυσαν τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος δοκιμάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Rosemary Water No. 1 πριν περιηγηθούν μέσα στον καταπληκτικό χώρο. Μετά τα εγκαίνια του καταστήματος ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι στο χώρο του Aethrion Lounge, που θα ανοίξει ξανά σε λίγες μέρες με ένα unique concept, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν εδέσματα από τον Chef του Hilton κ. Κώστα Αθανασίου, με βάση το χαβιάρι Ossetra και Baerii της εταιρίας Thesauri, φρέσκες λευκές και μαύρες τρούφες, Αυγοτάραχο Μεσολογγίου ΠΟΠ, από την εταιρία Greek Luxury Products.

    Luxury Concierge
    Νατάσσα Κατσικάρη, Δέσποινα Μοιραράκη και ο γενικός διευθυντής του Hilton Athens Mr. Bart Van De Winkel
    Luxury Concierge
    Γιάννης Στασινόπουλος, η fashion blogger Stella Meligan, Αλέξανδρος Λεμονής
    Luxury Concierge
    Παναγιώτης Γιαννακός, ιδιοκτήτης της Aria Fine Catering και Γιάννης Στασινόπουλος της Luxury Concierge

    To φαγητό της εκδήλωσης επιμελήθηκε ο executive chef του ξενοδοχείου Hilton, κύριος Κώστας Αθανασίου. Τα τέλεια εδέσματα συνόδευσαν τα υπέροχα κρασιά από τα vineyards του Costa Navarino ευγενική προσφορά του Hilton και η premium Absolut Vodka Elyx, όπου ήταν από τους χορηγούς της βραδιάς. Κατά τη διάρκεια του event, οι καλεσμένοι απόλαυσαν την Jo Lazopoulou με τη μπάντα της «Jo Black» σε καταπληκτικές διεθνείς ερμηνείες.

    Luxury Concierge
    Εύα Λυμπεροπούλου της Luxury Concierge, Τάσος Ζέππος
    Luxury Concierge
    Ντέπυ Πέγκλη, Μαρί Γυπαράκη
    Luxury Concierge
    Γιάννης Στασινόπουλος και Χρήστος Ευθυμίου της Luxury Concierge

    Τις εντυπώσεις κέρδισαν τα ξεχωριστά προϊόντα που κατέφθασαν από Λονδίνο και Παρίσι ειδικά για το opening όπως τα συλλεκτικά Ladurée macarons του Raphael Castoriano για την Marina Abramovic, δέκα από τις αριθμημένες συσκευασίες Kusmi tea του Alain Ducasse, οι οποίες είναι sold out σε παγκόσμιο επίπεδο, το Rosemary water No.1 αποκλειστικά από την εταιρία μας για Ελλάδα και Κύπρο και τέλος το ιδιαίτερο αρωματικό χώρου GEORGE crystal edition από την Mr & Mrs Fragrance.

    Luxury Concierge
    Αποκλειστικά μόνο από την Greek Luxury Products το Νo1 Rosemary water
    Luxury Concierge
    Ταξιάρχης & Γιώργος Γιαννάκης από το περιοδικό Ellines in Emirates
    Luxury Concierge
    Το flagship store της Luxury Concierge και Greek Luxury Products
    Luxury Concierge
    Η ομάδα της Luxury Group: Lucrezia Lobuono, Χριστιάννα Κουτσογιάννη, Εύη Παναγιωτοπούλου με τη Βίβιαν Παράσχου, CEO της Inomo Design

    Η δημιουργία αυτού του πολυχώρου συμβαδίζει με την έναρξη μιας καινούργιας εποχής όπου η Ελλάδα γίνεται πόλος έλξης ολοένα και περισσότερων VIPs τόσο για διακοπές όσο για προσωρινή και μόνιμη κατοικία, συνδυάζοντας υπηρεσίες και ιδιαίτερα προϊόντα που απευθύνονται στο ίδιο κοινό.

    Luxury Concierge
    Χορηγός της βραδιάς, η Absolut Elyx
    Luxury Concierge
    Το συλλεκτικό Kusmi Tea Alain Ducasse με τα συλλεκτικά Ladurée macarons του Raphael Castoriano για τη Marina Abramovic
    Luxury Concierge
    Εδέσματα με χαβιάρι της εταιρείας Thesauri

    Οι επισκέπτες, θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάζουν τις πολυτελείς διακοπές τους, να οργανώνουν τα events τους, να εξασφαλίζουν γαστρονομικά προϊόντα της αρεσκείας τους και να προμηθεύονται αξεσουάρ υψηλών προδιαγραφών για προσωπικά ή εταιρικά δώρα.



    ΣΧΟΛΙΑ