• LIFE&STYLE

    Κατερίνα Βρανά: Το πιο αστείο κορίτσι και η μάχη για τη ζωή του

    • NewsRoom
    Βρανά


    Δύσκολες ώρες περνά η γνωστή κωμικός Κατερίνα Βρανά, η οποία νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Μαλαισίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας, Βάσω Σωτηρίου, η κατάσταση της υγείας της έχει ως εξής:

    «Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

    Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης» αναφέρει η ανακοίνωση.

    Η βραβευμένη κωμικός ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε επέμβαση.

    Η Κατερίνα Βρανά γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην Αγγλία, ενώ από το 2014 περιοδεύει ανά τον κόσμο.

    Το 2016 η Βρανά κατέκτησε την τρίτη θέση στο βάθρο των νικητών στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand up comedy “Το Πιο Αστείο Άτομο Του Κόσμου”, ενώ ήταν η μόνη γυναίκα κωμικός που προκρίθηκε στον τελικό συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο ψήφους.

    Πηγή: thetoc.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ζώδια: Ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έμπορος τέχνης ξέχασε σε ταξί έργο τέχνης αξίας 1,5 εκ. ευρώ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άσθμα: Η νόσος που «ξεγελάει» ακόμα και γιατρούς (video + test)



    ΣΧΟΛΙΑ