ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
Μια γλυκιά έκπληξη περίμενε την Τζένη Μπαλατσινού στο γραφείο της, καθώς σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της. Οι συνεργάτες της, ετοίμασαν μια τούρτα με ένα κεράκι για την παρουσιάστρια.
Με ένα βίντεο στο Instagram, μοιράστηκε την όμορφη στιγμή με τους followers της. Η Μπαλατσινού είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Στο πλευρό της, βρίσκεται ο Βασίλης Κικίλιας.
Όπως περιέγραψε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο «Late night», ο βουλευτής είναι πολύ ευτυχισμένος στο πλάι της και επιβεβαίωσε από την πλευρά του τη σοβαρότητα της σχέσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σταύρος Ψυχάρης: Δείτε το επίσημο κατασχετήριο για το σπίτι στο Κολωνάκι
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου και τα σεξουαλικά φετίχ (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads – ANT1: Στο αποψινό επεισόδιο έχουμε ισοπαλία και πολύ σασπένς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάλυση Reuters: Σε στρατηγικό αδιέξοδο ο Ντόναλντ Τραμπ – Χάνει τον έλεγχο στον πόλεμο με το Ιράν
- Παύλος Μαρινάκης: Δεύτερη σειρά μέτρων όταν κριθεί αναγκαίο
- Βλαντίμιρ Πούτιν: Η Μόσχα παραμένει φίλη και αξιόπιστος εταίρος της Τεχεράνης,
- Πόλεμος στο Ιράν: Ελληνικά πλοία μεταφοράς σιτηρών διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.