• Gossip

    Τελευταία παράσταση για την Μαίρη Τσώνη – Δείτε φωτογραφίες από τη νεκρώσιμη ακολουθία στα Χανιά

    • NewsRoom
    Μαίρη Τσώνη


    Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν την Πέμπτη (11 Μαΐου 2017) το απόγευμα την αδικοχαμένη ηθοποιό Μαίρη Τσώνη στο Ακρωτήρι Χανίων.

    Πηγή: cretapost.gr
    Πηγή: cretapost.gr

    Η σορός της μόλις 30 χρόνων ηθοποιού, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, έφτασε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου Ελεήμονος, στο Γκαγκαλάδο Ακρωτηρίου στα Χανιά.

    Πηγή: flashnews.gr
    Πηγή: flashnews.gr

    Η σορός της έφτασε σε λευκό φέρετρο και με νεκροφόρα που ήταν στολισμένη με νυφική ανθοδέσμη.

    Πηγή: cretapost.gr
    Πηγή: cretapost.gr

    Στις 17:00 εψάλη η εξόδιος ακολουθία με τους δικούς της ανθρώπους να τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία, στο κοιμητήριο Χορδακίου.

    Πηγή: cretapost.gr
    Πηγή: cretapost.gr

    Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 30χρονη «έφυγε» αιφνίδια από τη ζωή τη Δευτέρα 8 Μαΐου. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων. Αναμένονται ακόμη οι τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τα προκάλεσαν.

    Ποια ήταν η Μαίρη Τσώνη

    Η Μαίρη Τσώνη γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Λιβαδειά μέχρι τα 12 της χρόνια, στη συνέχεια μετακόμισε στην Κρήτη, όπου έμεινε μέχρι την ηλικία των 16. Αποφοίτησε την Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης, ενώ το 2005 τη σχολή Μusical Τheater Dance Attic του Λονδίνου. Τότε προέκυψαν οι «Mary and The Boy» και γύρισε στην Ελλάδα.

    Μαίρη Τσώνη

    Η Τσώνη, πέρα από τον «Κυνόδοντα», είχε παίξει και σε παραστάσεις των Μ. Μαρμαρινού και Κ. Τσιούκα, καθώς και στις κινηματογραφικές ταινίες, «Το κακό» και «Το κακό στην εποχή των Ηρώων» του Γ.Νούσια, στο «Artherapy» του Νίκου Περάκη και στα «Οπωροφόρα της Αθήνας» του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαίρη Τσώνη: Το σπαρακτικό αντίο της Βασιλικής Τρουφάκου – Τι έγραψε στο facebook

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαίρη Τσώνη: Οι καλλιτεχνικές επιτυχίες και η μάχη με την κατάθλιψη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει η περιγραφή της κολλητής φίλης της Μαίρης Τσώνη: «Έτσι την βρήκα νεκρή» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ