• Gossip

    Survivor: «Τρελός εντελώς» – Η ιστορία του Μάρκου Σεφερλή για τον Μάριο (video)

    Μάρκος Σεφερλής


    Στο πλατό της εκπομπής Survivor: Πανόραμα βρέθηκε καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής και μίλησε για τη γνωριμία του με τον «Μαχητή» Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

    Ο κωμικός αποκάλυψε ότι παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης μαζί με τον γιο του. Μάλιστα, δήλωσε πως από την αρχή υποστηρίζουν τους Μαχητές και επιθυμούν να δουν νικητή τον Μάριο.

    Ο Σεφερλής μίλησε για τη γνωριμία του με τον Κύπριο σε ένα μαγαζί, «Γνωριστήκαμε στην Κύπρο, πριν πάει στο Survivor. Έπαιζα στην Κύπρο παραστάσεις. Τρελός εντελώς. Ωραίος τύπος. Για αυτό και τον αγαπάνε στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Φοβερό παιδί με χιούμορ. Με έβλεπε, ήταν κι αυτός φαν μου, γέλαγε με όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια».

    Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο Μάριος του βρήκε ξενοδοχείο προκειμένου να μείνει το βράδυ, ενώ το επόμενο πρωί προσφέρθηκε να τον πάει σε μία εκπομπή για την προγραμματισμένη εμφάνισή του.

    «Φοβερός, εξυπηρετικός. Γυρίζω μετά να πάρω τα πράγματα μου, πάω να πληρώσω, μου λένε είναι πληρωμένο, λέω από ποιον, μου λένε από τον Μάριο. Μετά είχαμε επαφή με κάποια μηνύματα, αλλά δεν ξαναβρεθήκαμε. Όταν τον είδα στο παιχνίδι, λέω στον γιο μου τον Χάρη αυτόν τον ξέρω. Φαινόταν ότι ήταν φαβορί», δήλωσε.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έγινε σεξ στο Survivor; Ο Μπο άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιοι τρεις παίκτες βρίσκονται εκτός παιχνιδιού; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Το twitter αποθεώνει τον «superman» Ντάνο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ