ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια από τις παραδόσεις της Ανάσταση στην Κρήτη θέλει τους πιστούς να καίνε ένα ομοίωμα του Ιούδα στο άκουσμα του «Χριστός Ανέστη». Μόνο που φέτος, το έθιμο προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα, παίρνοντας… άρωμα Survivor!
Στο χωριό Ροδοβάνι του Δήμου Καντάνου – Σελίνου, όπως αναφέρει το Flashnews.gr, τα παιδιά έδωσαν στο ομοίωμα του Ιούδα την ονομασία “Χανταμπάκης”, τον άλλοτε παίκτη του Survivor που δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον είχαν κατονομάσει ως “Ιούδα” για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι.
Στο Ροδοβάνι λοιπόν, έκαναν την παρομοίωση “πραγματικότητα” και όταν ο ιερέας του χωριού είπε το “Χριστός Ανέστη”, ο “Χανταμπάκης” τυλίχθηκε στις φλόγες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με ένα φιλί ευχήθηκαν χρόνια πολλά ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα το βράδυ της Ανάσταση (pics, video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα κινηθούν την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα τα Μέσα Μεταφοράς στην Αττική
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλά νέα από TUI: Βούλιαξε από Γάλλους και Ολλανδούς η Ελλάδα τις ημέρες του Πάσχα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μασκ vs Τραμπ: Στα άκρα η σύγκρουση – Σε εξέλιξη προσπάθειες αποκλιμάκωσης
- Τραμπ – Σι: Συμφώνησαν σε περαιτέρω σινοαμερικανικές συνομιλίες για την αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου
- Χρίστος Δήμας: Πρωταγωνιστές στη συζήτηση για την ενίσχυση των δικαιωμάτων των επιβατών στις αεροπορικές μεταφορές
- Openfield House: Εκεί που η γεωμετρία ενώνεται με το τοπίο – MononewsTV
