• LIFE&STYLE

    Survivor: Ο Ντάνος πήρε βαριά την ήττα από τους Τούρκους (video)

    Survivor


    Ο παίκτης που κέρδισε τα περισσότερα παιχνίδια στα αγωνίσματα εναντίον της τούρκικης ομάδας στο Survivor ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Μπορεί να έχασε στο τελευταίο και κρισιμότερο παιχνίδι, όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το σθένος και την ψυχή που έδειξε.

    Με βαριά θλίψη, έκανε ο Ντάνος τις πρώτες δηλώσεις μετά την ήττα της Ελλάδας υποστηρίζοντας ότι, «Δεν μου αρέσει να χάνω και πολύ περισσότερο όταν χάνεις σε έναν τελικό που αντιπροσωπεύεις την Ελλάδα. Μπορεί να ήταν φιλικού χαρακτήρα το παιχνίδι, αλλά θα μπορούσε να πήγαινε λίγο καλύτερα το κομμάτι των στόχων στο τέλος. Θεωρώ, τώρα που είμαι και πιο ήρεμος, ότι κάποια πράγματα ίσως είναι για να γίνουν. Η ευστοχία μου στα πρώτα τρία ματς που πήρα τους πόντους δεν ήταν ίδια στο τέταρτο, το οποίο ήταν παιχνίδι του τελικού».

    Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «Σίγουρα η ήττα είναι μέσα στη ζωή. Ο λόγος που είμαι στεναχωρημένος είναι ότι με πείραξε αρκετά. Με ενοχλεί που δεν κατάφερα να κερδίσω στον τελικό του Ελλάδα-Τουρκία».

    Μάλιστα, δήλωσε ότι οι παίκτες της Τουρκίας ήταν πολύ δυνατοί και σίγουρα άξιζαν τη νίκη.

    «Είχαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο συνολικά. Χαίρομαι που κυμάνθηκε σε πλαίσια φιλικού χαρακτήρα, παρόλο που ήταν ένα παιχνίδι ελληνοτουρκικό και δεν ταυτιστήκαμε με άλλα πράγματα. Χαίρομαι που ενωθήκαμε και καταφέραμε να είμαστε ομάδα και να χαρίσουμε ένα ωραίο θέαμα», κατέληξε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμος για «επιβίωση»! 

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δηλώσεις της Ελισάβετ – «Αδικίες» και προβλέψεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O… «Superman» Λε Μπρον Τζέιμς δείχνει ποιος είναι το αφεντικό 



    ΣΧΟΛΙΑ