• Gossip

    Σόφη Πασχάλη: «Τα κοριτσάκια με βρίζουν γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο» (video)

    • NewsRoom
    Σόφη Πασχάλη

    Σόφη Πασχάλη


    Η Σόφη Πασχάλη, καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, αποκάλυψε τις εμπειρίες της που είχε στο”Survivor” και σχολίασε τις αντιδράσεις του κοινού μετά την αποχώρησή της.

    Η Σόφη Πασχάλη επιβεβαίωσε τα λόγια της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, ότι πίνουν χυμούς και τρώνε φρούτα πριν από τα αγωνίσματα, διότι όπως λέει και η ίδια διαφορετικά «θα πέφτανε κάτω»!

    Η ίδια σε ερώτηση για το ποιον συμπάθησε περισσότερο από τους συμπαίκτες της στην ομάδα των «Διασήμων», απαντά ότι προτιμά την Ευρυδίκη.

    Αναφορικά με τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το ριάλιτι επιβίωσης όσον αφορά στα μηνύματα που προωθεί στους τηλεθεατές, η Σόφη Πασχάλη δήλωσε: «Εγώ δεν είδα λάθος μηνύματα. Εγώ είδα ανθρώπους που τους αφήνουν κάπου και προσπαθούν να επιβιώσουν. Αυτό που είδα είναι ότι αν δεν τρως, τα πράγματα μεγενθύνονται… Είχαμε βάλει έναν κακό κανόνα εμείς σαν ομάδα. Να βάζουμε ότι βρίσκουμε σε τροφή στο τραπέζι για όλους…».

    Όσο για τις αντιδράσεις και τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται στα social media μετά από την κόντρα της με το Γιώργο Αγγελόπουλο, η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού υπογράμμισε: Έχει μεγενθυνθεί πολύ το θέμα. Είναι ένα παιχνίδι. Βλέπω κοριτσάκια να με βρίζουν…».

    «Γιατί είναι ερωτευμένα με τον Αγγελόπουλο», τη ρώτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. «Ναι!», απάντησε μονολεκτικά εκείνη.

    Για τα αρνητικά σχόλια που εκφράζονται για εκείνη από τους χρήστες των social media η Σόφη απαντά: «Σας αγαπώ! Μη συνεχίζετε να το κάνετε με τα άλλα παιδιά που θα βγουν. Ας σταματήσει σε μένα. Ειδικά στη Λάουρα! Δεν θα το αντέξει!».

    Τέλος, όσον αφορά στα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, η γυμνάστρια αναφέρει ότι: «Οι γυναίκες δεν έχουν περίοδο! Βρέχεσαι και στεγνώνουν πάνω σου τα ρούχα. Όταν μία γυναίκα δεν έχει περίοδο, οι γυναίκες αλλάζουν…Γινόμαστε ένα φύλο!».

    Κείμενο: Λυδία Μώρου

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εντυπωσιακή και σέξι η Σαρλίζ Θερόν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Μικαέλα Ζορμπά σχολιάζει την κλίκα των Διασήμων στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Διάσημοι» ή «Μαχητές»; Ποιος θα κερδίσει τη σημερινή μάχη ασυλίας του «Survivor»; Η πληροφορία που διέρρευσε (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ