• LIFE&STYLE

    Το συγκινητικό μήνυμα της καρκινοπαθούς Σάνεν Ντόχερτι: «Είμαι ευλογημένη» (pics + video)

    σάνεν ντόχερτι

    Σάνεν Ντόχερτι


    Η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό κείμενο και μία φωτογραφία, ότι ο καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση, όμως τα επόμενα πέντε χρόνια είναι καθοριστικά.

    Η Ντόχερτι, γνωστή από τους ρόλους της ως Μπρέντα Γουόλς στα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και Πρου στις «Μάγισσες», παλεύει εδώ και δύο χρόνια με τον καρκίνο του μαστού. Μάλιστα, δεν έχει διστάσει να δείξει δημόσια το δύσκολο ταξίδι της. Από την απώλεια των μαλλιών της μέχρι και τις χημειοθεραπείες, μοιράζεται με όλους τις άσχημες στιγμές, αλλά και εκείνες που την βοηθούν να συνεχίσει τη μάχη και να βγει νικήτρια, όπως και έκανε.

    Μέσω των προσωπικών της λογαριασμών στα social media καταγράφει την καθημερινή της μάχη με τον καρκίνο, ενώ παράλληλα μεταδίδει μηνύματα ελπίδας σε όσους παλεύουν με την επάρατη νόσο. Η συχνά παρεξηγημένη ηθοποιός, που είναι γνωστή ως το «κακό κορίτσι» του Χόλιγουντ, παραμένει δυνατή και συγκλονίζει με την αισιοδοξία της και την ενέργειά της.

    «Στιγμές. Συμβαίνουν. Σήμερα ήταν και είναι μία στιγμή. Τι σημαίνει “ύφεση”; Την έχω ακούσει αυτή τη λέξη και δεν έχω ιδέα πως να αντιδράσω. Καλά νεα; ΝΑΙ. Τώρα περιμένουμε. Όπως, γνωρίζει ο κάθε καρκινοπαθής, τα επόμενα χρόνια είναι κρίσιμα. Επανεμφανίσεις συμβαίνουν συνέχεια. Πολλοί από εσάς έχετε μοιραστεί την ιστορία σας με εμένα. Έτσι, με ελαφρά την καρδίαν μου, περιμένω. Στο μεταξύ, αποφάσεις. Ανάπλαση που θα χρειαστεί πολλές εγχειρήσεις. Απόφαση για το χάπι που θα παίρνω για τα επόμενα πέντε χρόνια, το οποίο συνεπάγεται με προβλήματα και παρενέργειες. Είμαι ευλογημένη, το γνωρίζω αυτό. Για τώρα, όμως, ύφεση. Απλά θα πάρω μία ανάσα. – Καρκινοφόνισσα (όπως η ίδια αποκαλεί τον εαυτό της).»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο διαδηλώνει κατά του Τραμπ (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η Κολιδά απάντησε για το φλερτ με τον μισθοφόρο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποια είναι η αλλαγή – έκπληξη της Παπαδοπούλου που λίγοι κατάλαβαν; 



    ΣΧΟΛΙΑ