ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του συζύγου της Ρίκας Διαλυνά, Νίκου Χρυσικόπουλου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 100 ετών. Απαρηγόρητη η ηθοποιός για τον χαμό του συζύγου της, δεν έπαψε λεπτό να κλαίει.
Η κηδεία έγινε στο Α’ νεκροταφείο της Αθήνας, ενώ η Διαλυνά, υποβασταζόμενη, «αποχαιρέτησε» τον άνδρα της ζωής της. Το ζευγάρι ήταν μαζί για 36 χρόνια.

Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο facebook.
«Η ζωή θέλησε να μου προσφέρει απλόχερα μεγάλες χάρες, όμως ο πόνος τώρα που “ο άνθρωπος μου” έφυγε, είναι τόσο πολύ μεγαλύτερος. Τα χέρια μας τα κρατούσαμε σφιχτά και ενωμένα μέχρι χτες το βράδυ, σαν να μην θέλαμε να αφήσουμε τη ζωή να μας χωρίσει. Τώρα τα νιώθω άχρηστα και δεν ξέρω που να τα τοποθετήσω. Όμως με ευλάβεια τα ακουμπώ στην καρδιά μου για να σου πω για μια ακόμη φορά: “Νίκο μου σ αγάπησα, θα σ αγαπώ για πάντα!”. Η Ρίκα σου»!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στο STAR – Όλη η ανακοίνωση της διοίκησης του καναλιού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η παράνοια για τον Ντάνο, οι τρελαμένοι διαφημιστές και η κατάντια μιας κοινωνίας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τόνυ Μαυρίδης: «Απορώ πώς χάρισα 12 χρόνια από την ζωή μου στην Παπαρίζου»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέος κίνδυνος ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ συγκεντρώνουν δυνάμεις, το Ιράν προετοιμάζεται για «ολοκληρωτικό πόλεμο»
- Σε φουλ ρυθμούς όλα τα εργοτάξια στη Θεσσαλία για έγκαιρη αναβάθμιση του σιδηροδρομικού άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη
- Συνάντηση Αλέξανδρου Εξάρχου – Μιχάλη Κράτσιου στο Νταβός
- Ουκρανία: Ο υπουργός Εξωτερικών κατηγορεί τον Πούτιν ότι με “κυνικό τρόπο” έδωσε εντολή για επίθεση στη διάρκεια των συνομιλιών στο Αμπού Ντάμπι